18.5.2013

Meidän koti

Huippua, tänään piti sataa, mutta ollaan saatukin nauttia auringosta :) Me like ♥
Iso harmitus oli vaan, että Suomi meni häviään Ruotsille :( (voitteko uskoo, mäki katoin pelin ja olin ihan kiukus ku hävittiin!) Kai se huominen pronssipeli pitää kattoa, vaikkei se yhtä hyvältä tunnu voittaa ku kulta.

Sain vihdoinki aikaseks kuvata tätä meidän asuntoa hieman paremmin, joten täältä olis tulossa kuvapläjäys meidän kodista :)

Meidän eteinen (joka on näköjään taas täynnä kenkiä ja takkeja, en ehtiny oikeen siistimään tätä kuvaa varten ;))

Näkymä eteisestä. Vasemmalla on meidän vierashuone ja oikeella noitten peiliovien jälkeen on meidän makuuhuone. Perällä vasemmalla olohuone ja perällä oikeella keittiö, josta pääsee kodinhoitohuoneeseen ja pesuhuoneeseen ja saunaan sekä terassille.


Tässä on meidän vierashuone. Joka on täynnä pahvilaatikoita, joissa on kaikkea häätavaraa. Olkaa niinkun ette näkisi niitä ;)Luna ja Muru oli vähä turhan innokkaita kuvausapulaisia, jokases huonees ne yritti parkkeerata kameran eteen ;) Tässä meidän vierasvuode, kuulemma hyvä nukkua :)
Tässä meidän makkari. Tuon "hyttysverkon" löysin vihdoin ja viimein netistä, oon haaveillu semmosta jo monta kuukautta :) Kyl nyt on niin rrrromanttista ;)
EteiskäytävältäKeittiötä


Kodinhoitohuone ja mun rakastama kuivausrumpu tuos ylhäällä ♥


Tästä pääsee terassille :)

Pesuhuone

Ja sauna


Olohuone (,jossa näkyy pilkahdus fanaattista lätkäfania ;))

Ja viimesenä vessa :)
Mun sisko ja äiti poikkes kylässä tänään ja pitihän sitä tänäänki ihan pikkusen herkutella ;) (oon ihan toivoton painonpudottaja!)

Mun kelluvat kynttilät :)

Ja niitä herkkuja ;)


Suomalaisia mansikoita, voi slurps ♥


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä! Erityissuosikit oli toi makkarin seinätarra ja toi olkkarin iso kello, tosi hieno! Oliko toi niinku että itte sai laittaa numerot miten halus? Pitääköhän kans hommata tommonen, tosi kiva :) Ja mistä saa jo suomalaisia mansikoita?! Mä en kestä... ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo sen kellon sai asetella ite kuinka halus :) Ostin sen mulletoi.comista :) S-marketista saa suomalaisia mansikoita!:)

    VastaaPoista