20.6.2013

Kun mikään ei tunnu miltään

Jokainen meistä varmasti tuntee ihmisen, tai useamman, joiden mielestä kaikki on aina huonosti. Sellainen ihminen, joka levittää negatiivista energiaansa muihin ja pilaa toistenkin päivän. Kun mikään ei tunnu miltään eikä varsinkaan pysty iloitsemaan mistään. Mitä silloin pitäisi tehdä? Niin, sitä oon miettinyt.

Oon sitä mieltä, että ne jotka on aina lapsena ja aikuisenakin saanut kaiken ja päässyt muutenki elämässä helpolla on usein näitä valittajia, negatiivisuuden perikuvia. Tää nyt on kärjistetty mielipide, mutta tarkotan siis niitä ihmisiä, joille ei oo koskaan sattunut mitään eikä oo koskaan joutunu miettimään omaa tärkeysjärjestystään. Kuinka siitä omasta elämästä ei osaa nauttia?

Enkä tarkota tällä sitä, että ite oisin aina tyytyväinen elämääni, kyllä muakin ottaa päähän (joskus todella lujaakin) mutta tiedän että oon tekemässä asioita, joista TYKKÄÄN. Eikai kukaan viihtyisi esim. samassa työpaikassa, saman puolison kanssa jne. jos ei ainakin pääosin asiat oo kunnossa. Jokaisella tulee tietenkin ylä- ja alamäkiä, mutta se on normaalia.

Näin häiden alla on joutunut miettimään paljonkin omaa tärkeysjärjestystään. Onko sillä todella väliä, vaikka kutsujen ruseteista ei tulekaan täydellisiä tai oma kroppa ei ookaan fitnessmallin vielä hääpäivänäkään? Pilaako se todellakin koko hääpäivän? NO EI! Ainakaan mulla :)On niin paljon omasta asenteesta kiinni, miltä tää oma elämä maistuu ja tuntuu. Mä oon päättänyt, että tästä kesästä tulee pitkästä aikaa aivan loistava eikä nää loistavat kesät lopu vielä tänäkään vuonna :)(Mutta nyt takas juhannussiivojen pariin, vaikken siivoamisesta tykkääkään... MUTTA mä TYKKÄÄN siististä kämpästä!;))


1 kommentti:

  1. Aivan mahtavaa luettavaa! :D Ja joo,mäkin tunnen täänkaltasii ihmisii,ja ne on kyl ihan mahottoman raskaita....

    VastaaPoista