29.6.2013

Kynsitarroja ja vielä niistä hampaista :)

Hups, mihin tää aika oikein rientää?! Taas tullu luvattoman pitkä tauko bloggaamisesta, työt vaan on vieny tällä viikolla niin aikaa etten paljo muuta oo ehtiny tekeen. Onneksi eilen alko usemman päivän vapaat, joten nyt mua näkyy toivon mukaan täälläkin enemmän :). Eilen käytiinkin vapaiden alkamisen kunniaksi ulkona syömässä ja samalla katselemassa mahdollisia hääkuvauskohteita luonnossa :). (Hääpäivänähän EI sitten sada..!!)

Jännitysmomenttia (ei hyvällä tavalla) on tällä viikolla lisäksi tuonut lähipiirissä sattunut työtapaturma ja sairaalaan joutuminen. Onneksi lopulta selvisi, ettei hengenhädästä ollut kyse, mutta sydämentykytyksiä silti tuli :( Toivon mukaan jo alkuviikosta hän pääsee sairaalasta kotiin. Mutta ei siitä sen enempää täällä blogin puolella.

Asiasta keppihevoseen, tuossa juhannuksen alla kokeilin lahjaksi saatuja kynsitarroja :)Nää näyttäs paljo paremmilta kyllä pitemmissä kynsissä, mutta eipä mua oo semmosilla siunattu :D Joten tältä ne näytti mun töpökynsissä ;)


Todella helpot laittaa, noi tarrat vaan painetaan kynsiin kiinni ja yli menevä osa tarrasta painetaan alas ja viilataan se turha osa pois :)

Niin ja niistä meiän valkaistuista hampaista!:)

Tässä on kuva mun hampaista just ennen valkaisuun menoa (kylläkin puhelimen kameralla otettu, joten laatu on vähän mitä on)Ja tässä kuva eiliseltä, eli pari viikkoa valkaisun jälkeen


Kuvat nyt on vähän mitä on, mutta huomaatteko eroa värissä?:) Ite oisin toivonnu, että hampaista ois tullu vielä valkosemmat, mut on nää nyt reilusti paremmat ku entiset hampaat :) Oli siis maksamisen arvonen. Eikä vihlomista oo ollu yhtään sen ekan päivän jälkeen :)

Tänään aion suunnata Kihniöön ystävän luo viettämään iltaa (monien suunnitelmanvaihdosten jälkeen, ensin mun piti mennä Tampereelle, sit Hämeenlinnaan, pysyä kotona ja nyt sit Kihniöön :D) Kiva päivä siis tiedossa :)

Alla vielä tunnelmakuvia juhannuspäivän illalta kun oltiin ystäväpariskunnan luona grillaamassa ja kyllä meillä oli kivaa, taas jälleen ♥
2 kommenttia:

 1. No onhan noi sun hampaat nyt valkosemmat!! Ihan oikeesti on, ei nyt hohda suusta pihalle, mutta keltaisuus on kyllä hävinny. Eli kyllä munki mielestä kannatti :)

  Onko noi vaaleet raidatki sun niitä klipsijuttuja? Noi vasta sulle hyvin sopiikin, sun pitä hei värjätät tommoset omaan tukkaan...! Tuo hienoa ilmettä. Ja muuten kiva toi hame mikä sulla on nois kuvissa.

  Tuliko kehuttua tarpeeksi... :D

  p.s. kuulin isältä just tästä työtapaturmasta, ihan kamala juttu, onneks ei oo hengenhätää tms. hirveetä :(

  VastaaPoista
 2. Kiva että tykkäsit hampaista, raidoista ja hameesta!:D Joo ja tosiaan noi on just samanlaiset clipsit ku ne punasetki, ostin nää oikeestaan häitä varten mut käytän näitä muutenki :) Ku mun kampaajan mielestä on hellävarasempaa laittaa nää ku raidat, jokka kuivattaa niin hiuksia ja sitte ne ei oo kuiteskaa kauaa noin hyvännäköset.

  Ja joo, kaikkee sitä pitääki sattua :( Mut paremmalla puolella ollaan jo sen asian suhteen :)

  VastaaPoista