1.6.2013

Pilviä ja terveellisiä lättyjä

Miksi nyt kun mulla on vapaapäivä ulkona on pilvistä? Kyllä pari edellistä iltaa paisto niin aurinko ku olin pitkät päivät töissä. No, se ei onneks meikäläisen päivää pilaa, aamu alko nautinnollisesti hemmottelevalla jalkahoidolla Femmessä. Kyllä nyt on jalat ku vauvan peppu :) Sain lisäks jalka- ja päähieronnan, me like ♥

Luna sen sijaan alotti aamunsa vetämällä rintsikat päälle ;)


Mutta voi itku, kun niitä ei meinannu saada pois ;). Onneksi mamma autto ;).

Koirien uimakausi on jo aloitettu ja oli mukava yllätys, että Lunakin uskaltautu veteen, vaikkei yhtä innokas veteen menemises ainakaan vielä oo ku Muru.


Lisäks tällä viikolla on tullu käytyä shoppailemassa anopin ja kälyn kas ja herkuttelemas Pikkupaussis, se on kyllä ihana kahvila Seinäjoella :)Herkuista puheen ollen, löysin netistä ohjeen hieman terveellisempiin lättyihin :)
Niihin ei tuu muuta ku 4 kananmunaa ja 2 banaania ja vähän leivinjauhetta ja ne tehosekottimeen ja pannulle :) Tosta määrästä tulee n. 4 isoa lättyä, nam!:)
Tolla jätskillä tos lättyjen päällä ei oo kyllä mitään tekemistä terveellisyyden kas, mutta mitä pienistä ;)

Tänään ois mun vanha luokkakaveri tulossa poikansa kanssa kylään ja katsotaan sitten innostuuko illalla vielä lähtemään johonkin. Illalla ois täällä Ritafestit, jonne on kuulemma väkeä menossa Lapuan mittakaavan mukaan iso joukko ;) Katsotaaan sitte sitten illempana :)
Kivaa vloppua teille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti