9.7.2013

Hääjuomat Tallinnasta

No niin, täältä pesis sitä juomienhaku postausta!:) Mentiin siis yhdessä yhden kaason ja bestmanin kanssa autolla hakemaan hääjuomat Tallinnasta. Ei haluttu tehdä vaan päiväretkeä sinne vaan oltiin yks yö hotellissa, että sais samalla minikesälomareissun :).

Ensin piti kuitenkin poiketa Kihniössä viemässä koirat hoitoon toisen kaason luo. Ja pitihän sitä rytmiryhmästä ottaa kuva heti aamutuimaan ;)


Yötä oltiin Europa-hotellissa, tosi lähellä satamaa ja saatiin auto lukittuun parkkihalliin, joten uskallettiin hakea juomat jo tuloiltana autoon (tummenetut takalasit oli muuten kas tosi hyvä juttu tässä kohtaa!) Hotelli oli oikeen kiva, aamupala hyvä (hedelmiä ois saanu olla lisänä) ja palvelu pelas niinku pitikin.

Muutama kuva hotellihuoneen parvekkeeltaJuomat haettiin Superalkon varastomyymälästä, oltiin hakemassa juomia joskus 18 tienoilla ja liikkeessä oli vaan pari ihmistä meidän lisäks, huippua! Sai rauhas valkata juomat. Ollaan laskettu, että meille on tulossa n. 93 vierasta, joista n. 65 on mahdollisia alkoholinjuojia. Ollaan siis laskettu porukasta pois lapset, raskaana olevat ja uskonnollisista syistä absolutistit.

Tälle porukalle ostimme siis:

  •  8 tonkkaa punaviiniä
  • 5 tonkkaa valkoviiniä
  • 6 lavaa (eli 24 tölkkiä) olutta
  • 4 lavaa siideriä
  • 2 lavaa lonkeroa
  • 18 pulloa kuohuviiniä alkumaljoja varten
Toivotaan että juomat piisaa! Ton kuoharin määrän laskin muistaakseni Alkon ohjeiden mukaan ja muut on arvioita keskustelupalstoilta kuinka paljon muilla on menny juomia omissa häissään.

Me ostettiin juomat käteisellä, kun luin jostain blogeista kortilla maksamisen vaikeuksista (kaikki ois voinu mennä hyvinki kortilla maksaes mutta en halunnu ottaa mitään riskejä)

Ja tässä se meiän lasti! (Mukana on kyllä muitakin juomia kun meiän hääjuomat)


Illalla käytiin rentoutumassa kaupungilla ja syömässä Vanhassa kaupungissa.

Aamulla sai nukkua rauhas ja käydä aamupalalla, jonka jälkeen suunnattiin takas laivalle. Kaikki meni hyvin kunnes päästiin Suomen päässä satamasta ulos ja jouduttiin ajelemaan ruuhkassa ykkösvaihteella täyslasti kyydissä. No tottakai auton piti hajota! Jäähdytysnestesäiliön putkeen tuli reikä ja kaikki nesteet valu pihalle... Kyllä meinas mennä sormi suuhun, että mitäs helkkaria nyt tehdään!

No ei siinä muuta auttanu, ku soittaa hinausauto paikalle ja onneksi saatiin yks autokorjaamo kiinni vielä klo 16 keskiviikkopäivänä (Hesas ei vissiin oo totuttu tekeen töitä enää neljän jälkeen...) Autokorjaamolla vietettiin reilu 4 tuntia ja VIHDOIN päästiin kotimatkalle! Kyllä pieni pelko persees ajeltiin, mutta onneksi päästiin kotiin asti! Pään sai painaa omaan tyynyyn klo 03 Zzzz....

Että semmonen reissu! Onneksi auto ei hajonnu jo Tallinnassa, sitte olis ollu helvetti irti. Ei siis varsinaisesti ollut kovin lepponen reissu, tai ainakaan paluumatka... Mutta pääasia että hääjuomat on nyt turvallisesti täällä kotona :)

Mutta arvatkaa mitä huippua tapahtu menolaivallla Tallinnaan?!? Näin mun lempibloggarin Mungolifen Annan!! Ja toisen bloggarin, Merin Too fast for love- blogin takaa!:) Olin aivan 7. taivaas, ku oon lukenu kummanki blogia jo ainaki pari vuotta!:) Mutta ehän mä ny puheille uskaltanu mennä, salaa vaan kuikuilin :P Huippu hetki ♥

Loppuviikko voi olla aika hiljaista täällä päässä, kun pikkusisko tulee pariksi yöksi meille kylään ja pian on ystävän h-hetki, jota varten pitää alkaa valmistautua. Aikamoinen viikonloppu tiedossa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti