30.7.2013

Hajuveden löytäminen ja "sopivasti pullukka"

Kyselin tuossa jokin aika sitten hyviä hajuvesiä teiltä lukijoilta ja vinkkejä sainkin :) Hajuvettä etsin siis pääasiassa meidän häitä varten, mutta sellaista jota voisi käyttää myös arkena. Oon käynyt tuoksuttelemassa vaikka ja mitä tuoksua, mutta mikään ei tunnu kolahtavan. Mutta, siskollani oli aivan huumaavan makeaa hajuvettä, jota sain testata pari viikkoa sitten ja yritin sitä haeskella kaupoista, mutta se olikin kausituoksu, jota ei enää ollut myynnissä :(. PAITSI ihan sellaisena pikkupikkupullona, jossa oli yht. 4 muutakin hajuvettä samalta merkiltä, kaikki siis kausituoksuja. Ostin siis sellaisen ja olin aivan riemuissani :). Mutta nyt, kun olen sitä hajuvettä käyttänyt, olen jotenkin tullut siihen tulokseen, että ehkä se on liian makea häihin. Iltamenoihin se on just sopiva ja kivaa vaihtelua, mutta ehkä tämä ei olekaan se THE hajuvesi. Siskon käyttämä hajuvesi on siis Escadan Sexy Graffiti (kuva alla)


Joskus vuosi takaperin T osti mulle lahjaksi hajuveden, josta oon kas kovin tykännyt ja oon sitäkin tuoksutellut ja todennut, että sehän oliskin just loistava valinta! Ei niin makea, mutta ei liian raikaskaan, oon siis päättänyt että ostan häitä varten just tuota samaa hajuvettä :) Tuon hajuveden nimi on John Gallianon Parlez-moi d'Amour


Taas yksi hääasia siis melkein hoidettu ;) (Vielä pitäs käydä se hakemassa kaupasta!)

Nyt mulla on pari päivää vapaata ja ne meneekin ahkerasti hääasioita hoitaessa. Nyt alkaa tulla semmonen tunne, että pitäs joka paikkaan revetä eikä millään aika riitä ja meinaa dementiakin vaivata, joten mulla on kämppä täynnä erilaisia listoja hoitamattomista asioista ja tavararöykkiökasoja liittyen häihin.... Onneks meillä on tuo vierashuone, saa sinne survoa kaikki hääkamat!

Arvatkaas minkä uuden asian "jouduin" opettelemaan viikonloppuna? No automaattivaihteisella autolla ajelun! Töihin tuli uus auto ja ei siinä muu auttanu ku opetella pistämään se vasen jalka pois tieltä, kun koko ajan tekis mieli painaa kytkintä... Ja sitte ku päivän päätteeks vaihtaa omaan autoon, ni ei osaa enää sitäkään ajaa! (Manuaalivaihteista siis) Että johan on taas ongelma ;). Vlopun kruunas töissä mummo, joka sano mun olevan "sopivasti pullukka". Ryhdyn siis just nyt anorektikoks. (Harmi vaan ku toi syöminen on niin kivaa!) Taas saa todeta sen, että täs työs pitää olla melkoisen hyvä itsetunto!1 kommentti:

  1. Viimenen lause täyttä totta, on muaki sen verran monta kertaa kehuttu läskiperseeks, pömppömahaks ja tietysti kaikilla muillaki hyvin ihanilla adjektiiveilla, olis lähteny moni itkien kotia :D Ja hei, ruoka on vaan niiiin hyvää! ;)

    VastaaPoista