28.7.2013

Ystävän tärkeä päivä ♥

Huhhuh, mikä viikonloppu. Tällasilla keleillä pitäs töis käyminen kieltää lailla :(. Ja katoin, että sitte ku mun vapaat alkaa, ni alkaa myös sateet. Reilua!:D

Oon luvannu kertoa ystävän häistäkin jotain, mutta nyt tulee aika lyhennetty versio, jotenki työt on nyt vetäny tästä likasta kaikki mehut, mutta yritetään ees vähän! Kuvat on Tarun ottamia, tai lähinnä Tarun miehen :) (siis blogista http://tbap.blogspot.fi/ tuttu Taru :))

Tältä juhlapaikalla näytti häitä edellisenä päivänä, kun olimme saaneet kaikki pöytäkoristeet laitettua. Tosi kivoja juttuja ja hyvin samankaltainen värimaailma kuin meidän tulevissa häissä :). Maljakoista puuttuu vielä kukat tässä vaiheessa....

Tuo noutopöydän kukka-asetelma oli aivan ihana!! Tuollanen korkea asetelma on kyllä näyttävä :) Hmm... Katsotaan millasia kukka-asetelmia meidän häihin yksi kaasoista (joka lukee floristiksi) saa meille aikaan :) Tämä oli kyllä tosi kivannäkönen!Ja tässä on yksi ruokapöydissä olevista kukista :) Ihana pioni!Hääparin tuoleihin oli meiltä lainassa tuolihuput, meille tulee siis nuo tuolihuput jokaiseen tuoliin,
kun meillä on sellaiset ällöttävät ruskeat kuppituolit.


Karkkibuffet....Itse hääpäivänä meikäläinen nouti morsiamen hääkimpun, kaasojen kukkarannekkeet ja bestmaneille, sulholle ja hääparin vanhemmille vieheet kukkakaupasta ennen vihkimistä. Lisäksi sain kunnian auttaa hääpuvun pukemisessa ja olla apukätenä kuvauksissa :) Jestas, että tuli varmasti hienoja kuvia Törnävän puistossa, vaikka en ole niitä vielä nähnytkään :)

Kuvauksen jälkeen suuntasimme vihkikirkkoon Törnävälle, jossa me kaasot pakkauduimme morsiushuoneeseen morsiamen ja tämän isän kanssa. En tiedä ehtikö morsian jännittämään ollenkaan, kun höpöttelimme koko ajan ja tungimme rintsikat täyteen nenäliinoja ;). Suntio tuli hakemaan meidät paria minuuttia ennen tilaisuune alkua ja me kaasot kävelimme kirkon etuosaan, jossa bestmanit ja sulhot jo odottelivat.

Ja kyllä se vaan on niin ihana ja herkkä hetki kun urut alkavat soimaan ja morsian pääsee sulhonsa luo ♥ Kuinkahan sitä ite selviää omasta kävelystään kirkon käytävällä niin ettei kaikki meikit oo jo pilalla siinä vaihees päivää ;). Isoin probleema taas ikinä ;).

Vihkimisen jälkeen puhalsimme saippuakuplia kirkon portailla, kyllä se vaan näyttääkin kivalta!:) Onneksi oon ostanut meillekin saippuakuplavälineet :)

Juhlapaikalle hääpari saapuikin vieraiden yllätykseksi helikopterilla! (Työpaikkaetuja nääs ;)) Eipähän ihan joka kekkereissä nähdä kopteria!:)Hääpaikalla me kaasot ohjasimme vieraat ottamaan alkumaljat ja alkupuheitten jälkeen siirryimme sisälle ja pöytäkarttaa hyödyntäen opastimme vieraat omille paikoilleen. Meidän häihin ei näillä näkymin ole tulossa pöytäjärjestystä, tai siis ei tuolikohtaista sellaista, vaan sovimme etukäteen ketkä vieraat istuvat samassa pöydässä, mutta he saavat siis päättää itse missä kohtaa siinä pöydässä istuvat :). Ymmärsittekö? Selitin jotenki niin vaikeesti....

Kerittiin T:nki kanssa keimailemaan kameran edessä ;)Meillä kaikilla kaasoilla oli muuten tukassa nuo teko-orkideat (Ikeasta ;)) joten näytti tosi kivalta, kun tukassakin oli yhtenevät koristeet :) Sovimme tästä kukkajutusta ihan keskenämme vaan :)

Juhlapaikalle olimme me kaasot ja bestmanit keksineet ohjelmaa, itse vedin perinteisen Tuttu juttu shown, jossa siis hääpari nostaa joko omaa tai puolison kenkää, riippuen siitä kumpaako tarkoittaa.
Tällaisia kysymyksiä esitin hääparille :)

1. Kumpi on sairastuessaan kipeämpi?
2. Kumpi määrää kaapin paikan?
3. Kumpi on parempi kuski?
4. Kumpi teillä on aina oikeassa?
5. Kumpi heittää löylyä saunassa?
6. Kylpyhuoneen lattiakaivo on tukossa, kumpi hoitaa vai hoitaako vuokraemäntä? (Siis minä ;))
7. Kumpi on parempi kokki?
8. Kumpi nukahtaa tänään ensimmäisenä?
9. Kumpi kysyy eksyessään ennemmin neuvoa?
10. Kumpi nousee useammin sängystä väärällä jalalla?
11. Kumpi on useammin myöhässä?
12. Ketä rakastat eniten koko maailmassa? ♥

Mun mielestä tää oli ihan hauska ja nopee ohjelma :) Ja ehkä se just siks onki niin suosittu. Meillä oliki tämän tyylinen ohjelmanumero jo meidän kaverikihlajaisis, jonka yks mun kaasoista piti meille. Ja tykkäsin siitä silloinkin :).

Ruoka tuolla hääpaikalla eli Varrashovissa oli todella hyvää ja tuli kyllä syötyäkin ihan kiitettävästi ;) Tässä hääkakusta ja kahvipöydästä kuvaaLisäksi me kaikki kaasot ja bestmanit pidimme puheet hääparille. Mä kerroin hääparin ensitapaamisesta, koska oon saanu olla todistamassa sitä hetkeä ja sitten kerroin lyhyesti siitä kauanko ollaan morsiamen kas tunnettu ja mitä touhuttu. Ja tietysti kerroin millanen morsian on ystävänä ja siinähän se poru sitte tuli... ♥ Mutta onneksi sain pidettyä puheen loppuun asti, vaikka ääni värisikin!:D Oli silti todella todella hienoa saada pitää se puhe, vaikka jännittikin ihan simona.. Onneksi lasillinen punaviiniä oli jo alla, niin se hieman rentoutti!;)

Tuossa allaolevassa kuvassa näkyy muuten meidän kaasojen rannekkeet, jotka oli tehty oikeista orkideoista :) (Tosi hienot, mutta kaksi tuntia tuota ranneketta pidettyäni, ei siinä ollut enää kukkia ollenkaan :D)Ilta oli muuten todella rento ja kiva, toivottavasti meidänkin häissä olis yhtä hyvä tunnelma. Saatiin pistää jalalla koreasti loppuillasta, kun Albumi- bändi alkoi soittamaan n. klo 21. Mutta kyllä tämä likka meinas vallan hyytyä jo puolenyön maissa, kun olin herännyt täräjämään jo klo 6 ;). Juhlapaikalta piti kylläkin poistua klo 01 mennessä, joten puoli yksi suuntasimme kotiin meille Tarun ja hänen miehensä kanssa :).

Olimme järjestäneet hääparille hotelliyötä varten "hääyön kassin" josta löytyi vissyä, kaljaa, sipsiä, pähkinöitä, ruusunterälehtiä ja jotain muutakin mukavaa hääyötä varten ;).

Kaiken kaikkiaan mun mielestä oli todella onnistuneet häät, ei tässä voi muuta toivoa ku että omana hääpäivänä kaikki menis yhtä hyvin :)

Niin joo, ja napattiin T:n kanssa morsiuskimppu ja sukkanauha ;). Kyllä me taidetaan olla menossa naimisiin ;)

4 kommenttia:

 1. Hih, on kyllä jotenki makee kuva toi viimenen missä ootte saanu noi sukkanauhan ja kimpun! :D Se oli tähtiin kirjotettu juttu ;) Nyt sit vaan super-innolla odotetaan teidän häitä! Ja polttareita, jos ne nyt joskus vaan koittais.. g;)

  VastaaPoista
 2. Oli vaan kuvaaja just sopivas paikas oikeella hetkellä!;) Ja joo, polttareita odotelles, ei mua jännitä yhtään ;) (EIPÄ!)

  VastaaPoista
 3. Hei ovatko tuolihuput myynissä teidän päivän jalkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huput ovat jo valitettavasti löytäneet uuden omistajan :)

   Poista