30.8.2013

Odotus tiivistyy....

Heippa täältä häähulinoiden keskeltä!:)

Huomenna koittaa se päivä, mitä täällä päässä on koko kesä odotettu :) Nyt on lähestulkoon kaikki valmista, miehet on vielä laittamassa tienvarsikylttejä paikoilleen ja kun T kotiutuu, pitää vielä treenata häävalssia (ehkä syytäkin kun viimeksi on tanssittu heinäkuun puolella!:D).
Varsinaiset häätärinät alko jo viime lauantaina kenraaliharjotusten myötä (toivotaan että morsiuslapset on hyvällä tuulella eikä ramppikuume iske muksuihin eikä morsiameen ;)) ja tää viikko on menny ittensä huollattamisessa ja viimeset kolme päivää juhlapaikkaa koristellessa. Hääpaikka saatiinkin aikataulussa valmiiksi, mistä oon tosi tyytyväinen. Ja kaikki näytti paremmalta, ku uskalsin unelmoidakaan :)

Kaikki on menny tosi hyvin tähän asti, mitään suurempia katastrofeja ei oo (vielä) sattunu :) T:lla tosin on kurkku kipeä ja nokkakin meinaa vuotaa ja mä venäytin olkapääni eikä käsi nouse kunnolla ylös, mutta nää on viä pieniä juttuja meiän mittapuulla ;). Onneks on kummallakin kunnon tropit vaivoihinsa ;) Näiden fyysisten juttujen kas viä pärjää, kuhan hermot kestää ;) Pitäkää siis peukut pystys, että huomenna ei jännittäs liikaa :) Huomenna kun olis tarkotus NAUTTIA, JUHLIA, PUSSAILLA ja NAURAA ja varmaan tirauttaa muutama onnenkyynel ♥ Tää morsian ei vois olla onnellisempi ♥

1 kommentti:

  1. Onnea Jonna ja T <3 Nautikaahan kaikin siemauksin päivästänne<3 Voin vaan kuvitella miten paljon sua jännittää :) Innolla jo odotan kuvia häistänne ;)
    t:Niina,Vlk

    VastaaPoista