12.8.2013

Sulhasen polttarit

Mieletön viikonloppu takanapäin, ny mulla oli ne kauan odotetut polttarit!!:) Kaikkea hullua ja ihanaa ne pölhöt ystävät oli mulle keksiny, mutta niistä paremmin ku oon saanu kaiken kuvamateriaalin enste itelle :)

Sitä ennen voisin pikasesti kertoa teille, mitä T "joutu/pääsi" tekemään omissa polttareissaan :) Vinkkejä tulevaan T sai siis etukäteen taulun muodossa.... (siitä näkee kuvan tässä tekstissä            ---> http://lunamuru.blogspot.fi/2013/07/polttaritarinoita-omia-seka-miehen-d.html

Meikäläinenhän joutu heräämään tuona lauantaiaamuna jo kasilta tärisemään miehen polttareita, sen verran muaki jännitti :D T ei tajunnu mitään vaikka heräsinkin ajoissa, kun luuli mun lähtevän parturiin ;) Iloinen yllätys odottikin sitte ysiltä oven takana, kun pojat tuli hakemaan :) T puettiin perinteiden mukaisesti "ihaniin" vaatteisiin eli tällä kertaa pitsilegginsseihin, minihameeseen ja peruukkiin ;)

Heti ekana T pääsi moottoripyörän kyyttiin ajelemaan (T ei oo koskaan ollu moottoripyörän kyytissä) pitkin Lapuaa ja lopulta Lapuahoviin aamupalalle koko porukan kera.  Sieltä matka oli jatkunu savikiekkoja ampumaan tutun maille. Oli kuulemma tosi kivaa, kun kaikki oli päässy osallistumaan tähän :). Puoliltapäivin matka oli sit jatkunu Seinäjoelle Pancho Villaan syömään (on muuten ihana paikka, kannattaa käydä kokeilemassa!). Sen jälkeen T:n olis pitäny mennä Seinäjoen lentokentälle purjelentokoneen kyyttiin, mutta se peruuntui pilvisen päivän vuoksi. Onneksi neuvokas bestman oli hoksanut kysyä paloasemalta oisko niillä jotain ideaa mitä sulhanen vois tehä. T pääsi siis tekemään palomiesten kuntotestin, josta sai vielä hyvät pisteet ja kehut kaupan päälle ;). No kai ny niillä lihaksilla ;).

Rastitehtäviä oli pitkin päivää ja Epstorilla sai väki haastaa sulhasen kuntotestiin, mutta monikaan ei tästä innostunu... No onneks tilanteen oli pelastanu naispuolinen polttariporukka jotka haasto sulhasen punnertamaan ;).

Seinäjoen jälkeen matka oli jatkunu Kuortaneelle frisbeegolffaamaan (älkää ees kysykö montako kertaa sitä on ny polttareiden jälkeen pitäny päästä pelaamaan, sen verran hauskaa se kuulemma oli!) jonka jälkeen seurue paineli Lehtimäelle tutulle mökille saunomaan ja grillaamaan loppuillaksi/yöksi. Onnellinen sulhanen palautettiin kotiin sunnuntai-iltana ;). Ei ois voinu T tyytyväisempi olla omiin polttareihinsa.

Mun kemuista kuulette sitte "hieman" pidemmän kertomuksen ;). Mutta siihen palaillaan myöhemmin!:) Kivaa alkanutta viikkoa teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti