30.9.2013

Bad monday

Ärgh, mikä viikon alotus! Este piti opetella työmaalla eri työpaikan tapoja, kun meidän pulju pistettiin viikoksi kiinni kaupungin säästötoimien takia ja meikäläiset lykättiin osastolle siks aikaa töihin. (En rupee avautumaan tästä aiheesta sen enempää, mut lopputulema on, että tällä ei säästetä mitään oikeassa elämässä.) Selvisin hengissä ekasta päivästä (ja vissiin potilaatkin) mutta kaikesta skarppaamisesta tuli pää niin kipeeksi, että sain kotimatkan pidätellä oksennusta :(. Nyt on pää jo paljon parempi, mutta en oota yhtään innolla huomista ja työpäivän päättymistä... Mulla on meinaan viimeset kolme viikkoa ollu melkeen joka päivä pää kipee. Jes. Ehkä pitäs taas alottaa liikkuminenki tälle syksyä, ni ei ois koko ajan hartiat jumissa...!

Niin ja siitä en ees alota mitä mieltä oon näistä pimeistä, kylmistä ja pakkasen huurtamista aamuista... Olispa jo kesä.

Mutta viikonloppuna vähän sentäs hymyilytti.


2 kommenttia:

  1. Onpa perseestä tommonen homma, ja varsinki toi päänsärky! :/ Toivottavasti paranee.. Täällä on vähä samat pohdinnat ton liikunnan kans, kun ei vaan löydy motivaatioo niin ei löydy ja se vasta alkaakin ärsyttää!

    Ja eihän sulla oikeesti oo noin söpön punaset huulet? Jos ei niin kivan väristä huulipunaa ^^

    VastaaPoista
  2. No tänään ei sentäs ollu pää kipee ku pääsin töistä, wuhuu! Ja sanoppas, ei oo motivaatiota näkyny tää meidän kulmilla... Laiskimus maximus oikeen! Pitäs ottaa virkavapaata että jaksais liikkua ;).

    Nii ja piti oikein iteki ruveta tuijotteleen tota mun kuvaa, että mitä sä oikeen tarkotit :D. Ei mulla tuos kyllä oo huulipunaa, mut kiva jos ne näytti hyvältä ilmanki :D

    VastaaPoista