13.9.2013

Häämatka ♥

Blogihiljaisuutta on kestäny täällä päässä taas luvattoman kauan, mutta tällä kertaa hyvästä syystä :). Häät on juhlittu, häämatka koettu ja täällä totutellaan rouvana olemiseen :). Häät meni paremmin ku osasin toivoakaan, kaikenkaikkiaan ihana päivä ♥ Flunssainen sulhanen sinnitteli hienosti melkein neljään asti ja mun olkapäävaivoista ei ollu tietoakaan :). Häistä saatte kuulla täällä vielä kyllästymiseen asti, mutta vielä en aloita sillä saralla, vaan päinvastasella järjestyksellä eli meiän häämatkalla :)

Häämatkalta kotiuduimme siis tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, nukkumaan päästiin klo 5 aamulla, joten taas oli hyvin mielenkiintonen aika ajella kotiin (+ että väliltä poimittiin Muru ja Lunakin kyytiin, hoidossa oli taas ollu liian kivaa ja vähän jännitystäkin ilmassa, kun Lunalla alkoi juoksu kahden poikakoiran taloudessa! Pentuja ei kuitenkaan toivon mukaan oo tulossa :P). Vietettiin siis viikko Kreikan Zakynthoksessa ja tarkemmin sanottuna Tsilivin Lesante-hotellissa. Reissu varattiin siis Aurinkomatkojen kautta (joka muistaakseni oli ainut suomalainen matkatoimisto, joka teki Zakynthokselle matkoja) ja täältä löytyy lisää tietoa kohteesta heidän sivuiltaan: http://www.aurinkomatkat.fi/kreikka/tsilivi-zakinthosViikon matkan aikana ehdittiin kyllä hyvin nollaamaan aivot häärumban jäljiltä ja lataamaan akut taas syksyä varten. Rentouduttiin, köllöteltiin altailla, syötiin ja juotiin hyvin, nukuttiin päikkärit joka päivä ja vaan nautittiin auringosta ja toisistamme :).

Hotelli oli 5 tähden hotelliks hyvä, ei valittamista. Mutta sen verran pakko sanoa, että Thaimaassa kun kävimme, hotelli oli joku 4+ tähdiltään ja se oli mielestäni hienompi. Mutta mikään ei ollut huonosti, joten kyllähän tuolla viikon vietti mielellään :) Tässä kuvia meidän huoneesta:


Loppuviikosta muistin, että hotellissa on myös sellaisia huoneita, joissa on lisäksi poreamme parvekkeella. Hetken asiaa tuumattuani ehdotin T:lle, että kävisimme kysymässä respasta mitä maksaisi, jos ottaisimme sellaisen huoneen pariksi viimeiseksi yöksi. Siis, jos sellaisia olisi vapaana. Kävimme siis kysymässä asiaa ja mainitsimme olevamme häämatkalla (jota olis vissiin kannattanu mainostaa enemmänkin...) mutta sellaisia huoneita ei ollut vapaana, mutta hotellin johtaja lupasi meille ilman lisämaksua huoneen, jossa poreamme on SISÄLLÄ. Ei huono idea sekään, joten pari viimestä yötä vietimme sitten tämännäköisessä huoneessa :)Niin ja tän ikkunan sai siis peitettyä verholla, joka laskeutu napista painamalla tuolta pesuhuoneen puolelta ;) Eli sai vähän yksityisyyttäkin tarvittaessa ;)
Näkymiä parvekkeeltaMeidän matkan hintaan kuulu aamupala ja päivällinen, joten aika pitkälle söimme siis hotellilla. Aamupala oli todella hyvä, kaikkea sorttia löyty, päivällinen oli todella runsas ja varsinkin salaattipöydät oli hyviä ja jälkkärit ;) Tässä muutamia kuvia iltojen jälkkärivalikoimista. Sokerihiiren/herkkuperseen taivas ja paratiisi siis.

Aurinkoa otimme allasalueellamme ja parina päivänä merenrannassa, jonne oli ehkä 200 metrin kävelymatka ;). Allaspyyhkeet oli taas kova sana ja huoneessakin pyyhkeet vaihdettiin kaksi kertaa päivässä ;) (ehkä turhinta ikinä, mutta aika luksusta) Hyvät rusketusrajat saimme viikon aikana hankittua :)

Janokin yllätti useesti rankan auringonoton yhteydes ;)


Altailla tuli luettuakin ja tehtyä ristikoita...


Kumpikin lukemisen arvoisia kirjoja! (HUOM. kaikki Fifty Shades- kirjasarjan fanit, tää Secret kannattaa todellakin lukea!! Voin kertoa, että sopiva häämatkan teemaan, ku nenä päähän ;))


Shoppailtiinkin hieman, pääasiassa tuliaisia postinhakijalle ja parille muulle, itelle ostin pari korua, yhdet tennarit ja paidan. Ja nääkin ostin kaupungin pääkaupungista Zantesta, jonne oli hotellilta joku 6km. Saari oli siis todella pieni, halkasija muistaakseni joku 40km. Ja sen kyllä huomas väkimääräs... Tsilivissä oli todella rauhallista, mikä ei kylläkään haitannut meitä ollenkaan, sen takia oltiin toi paikka valittukin.

Keimailu- ja maisemakuvia Zanten rantakadulta ;)
Viikon aikana käytiin yhdellä Aurinkomatkojen järjestämällä kokopäivän laivaretkellä. Uskaltauduttiin kokeilemaan laivakyytiä Bulgarian huono-onnisen laivareissun jälkeen ;) (jonka kohokohta oli oksentaa laidan yli koko 5 tuntia joka laivalla vietettiin.. Oli "vähän" aallokkoa). Meille kerrottiin, että kysees ois sen kokoluokan paatti, ettei aivan kauheesti pitäis keinua. Ja kyllähän se ihan passeli olikin:


Tuolla merirosvolaivalla me purjehdittiin ohi Sinisten luolien (Blue Caves), joita kuulemma pääsee lähemmäksikin kattomaan pienemmällä veneellä, ja vesi on siellä sisällä kuulemma todella ihanan sinistä, kun se heijastuu niiden luolien pinnoilta :)

Tässä kuvia niistä ja meistä ;)Reissun kohokohta oli kuitenkin hylkylaivaranta, jonne mentiin uimaan ja ihailemaan maisemia. Sinne ei päässytkään maita pitkin, vaan ainoostaan meriteitse. Meidän reissu oli kansainvälinen, joten opastukset tuli ihan muilla kielillä ku suomella, joten meni hieman ohi, että kuinka vanha tää laivanhylky oli, mutta hieno se oli :)


Siellä se jo häämöttää...
Muutama muukin oli lähteny kattomaan laivanhylkyä...Käytiin tietty poseeraamassa hylyn vieressä ja uimassa järkyttävän suolasessa vedessä, jossa pysy pinnalla ilman polskimista! Ihana paikka, kuhan muisti olla sukeltamatta ;)


Ehdottomasti oli lähtemisen arvoinen reissu :)

Meidän kanssa häämatkaa oli samaan aikaan viettämässä myös toinenkin pariskunta, joilla oli hääpäivä samana päivänä ku meillä :) Tän raumalaispariskunnan kas tulikin sitte vietettyä useampi ilta ja tällä laivareissullakin oltiin heidän kas yhdessä :). Samanlainen pölhö huumorintaju ku meillä, ja pelottavan paljon yhtäläisyyksiä (opelit, rivarikolmiot, partavesimerkit, häiden väriteemat jne...) Tajuttoman hyvää seuraa siis ja heidän kas aiotaan pitää jatkossakin yhteyttä :). Raumalaisten murre on kyllä muuten kas ihan sakiaa :P (Kui hullui ne oikke olikaan?:P)

Kaikenkaikkiaan upea ja rentouttava reissu, kyllä taas oli kiva tulla kotiin ku sai olla hetken poissa :). Maanantaina alkaa taas arki meillä kummallakin, siihen asti saadaan viä toipua häämatkasta ja kaikesta häätohinasta. (Vaikka täällä kyllä laitettiin heti hösseliksi ja miehet pystytti koirille aitauksen takapihalle, jee ♥ ja sisustusvimma on taas iskenyt, kuten joka syksy ♥) Tässä vielä lällykuva meistä ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti