21.9.2013

Pienten naisten kenkäkauppa ja koirienhoitoa

Sillä välin kun odottelen kuviamme viralliselta hääkuvaajaltamme, aattelin kertoa muista asioista jotka jollain tapaa sivuavat meidän häitä. Ensin mieleeni tuli kertoa pienten naisten vaatekaupasta, jossa kävimme kaasomme kanssa yhtenä elokuun päivänä :). Kaasollani on niin pieni jalka, että hänen on hankala löytää kenkiä normaalista kenkäkaupasta ja hän oli kuullut tästä liikkeestä, josta löytyy kenkiä kokoluokasta 32-35. Ja kyse on siis naisten kengistä, ei lasten. Yhtenä päivänä siis lähdimme kenkäreissulle jonnekin hevonkuuseen :D Netistä tarkistettuani paikka oli näköjään Sääksiniemi, vaikka itse luulin meidän olleen Alavudella ;). No, mitä pienistä, perillä siis löysimme autotalliin tehdyn vaate- ja kenkäkaupan (joka ei siis näyttänyt sisältä tippaakaan autotallilta!) ja kaasoni aloitti massiivisen kenkien sovitusurakan :). Ja löytyihän sieltä ihanat ja hyvin istuvat 32 koon korkkarit lopulta!:) (Jep, joillain on HIEMAN pieni jalka..!) Korkkareita löytyi kyllä moneen lähtöön, juhlavaatteita emme oikeastaan edes katsoneet, koska olimme tulleet hakemaan vain kenkiä. Voin siis suositella lämpimästi tuota kauppaa kaikille mini-ihmisille :) Tuotteita pystyy tilaamaan myös verkkokaupan kautta osoitteesta http://www.pienellenaiselle.fi/nettikauppa/

Ja toinen juttu mikä tuli mieleeni, eli se missä meidän koirat majailivat hääyömme :). Me siis vietimme hääyömme kotonamme, koska juhlapaikalta oli kotiimme niin lyhyt matka sekä sen vuoksi, että tiesimme kotiutuvamme vasta aamuyöllä, joten hotellihuone olisi varattu aivan turhaan, kun ei siitä olisi ehtinyt nauttimaan + että lähdimme parin päivän päästä viikoksi 5 tähden hotelliin yöksi. Kaikki ystävämme ja sukulaiset olivat tietysti häissämme mukana, joten emme voineet viedä koiriamme kenelläkään hoitoon (ja varteenotettavia hoitajiakin on meillä hyvin vähän), joten varasimme koirille yhdeksi yöksi paikan Lapuan lemmikkihotelliin http://www.koiratarha.fi/ . Palvelu oli paikkaa varatessa ystävällistä ja asiallista ja koiramme pääsivät pienten koirien puolelle yhteiseen aitaukseen, jottei aika kävisi pitkäksi. Itseäni harmitti hirmuisesti viedä koirat vieraaseen paikkaan hoitoon, jossa ne joutuisivat olemaan yön häkissä eivätkä kenenkään kotona ihmisten lähellä. No, se oli vähän niinkuin voivoi, kun muita vaihtoehtoja ei oikeastaan ollut. Koiria kuitenkin lenkitettiin kolme kertaa päivässä, joten saivat ne jotain tekemistä kuitenkin.

Eniten harmittaa kuitenkin se, että kun hain koirat seuraavana päivänä pois, ei koirille oltu annettu ollenkaan meidän mukaan pakkaamia leluja häkkiin mukaan, vaan siellä oli vaan viltti jonka olimme antaneet mukaan :(. Itseasiassa kysyin asiasta, että eikös T laittanut koirille leluja mukaan ja hoitaja katsoi häkkiin ja totesi ettei siellä mitään ole. Ihmettelin asiaa (en ollut siis mukana viemässä koiria kun istuin silloin parturintuolissa hääkampauksen laitossa enkä tiennyt mitä T oli ottanut koirille hoitoon mukaan). Kotona vasta katsoin pussiin, jossa oli koiriemme ruuat ja siellä seassa oli kaikki lelutkin. T sanoikin jälkeenpäin, että oli näyttänyt koirienhoitajalle pussia, jossa lelut olivat, mutta kukaan ei ollut näköjään antanut niitä koirillemme :(. Se kyllä harmitti vietävästi, meidän koirat kun ovat kovia leikkimään ja nyt ne joutuivat olemaan vuorokauden tekemättä mitään. Tuntu jo muutenkin niin pahalta viedä ne sinne hoitoon, että sillä lohdutin itteeni että onpahan niillä siellä ainakin tutut lelut mukana. Että sellaista palvelua. Mä oon itse tällasissa asioissa tarkka, meille kun koirat on perheenjäseniä. Ja mun mielestä kaikki koira-alan ihmiset tietää sen, että yhdellekään koiranomistajalle ei oo samantekevää millasissa oloissa koira hoitoaikansa viettää. Tuli sellainen olo, että ei oo kyllä meidän koirille paljo uhrattu aikaa hoidon aikana, kun ei oo muistettu edes leluja niille antaa. Toivottavasti ei tarvis enää ventovieraille ihmisille viedä koiria hoitoon :(.

Minkämoisia kokemuksia teillä on koirahoitoloista, jos ootte semmosessa koiria joskus pitänyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti