21.9.2013

Sisustusjuttuja ja lahjoja

Vauhdikas työviikko on nyt jo takanapäin, kyllä olikin todellinen pudotus takaisin arkeen ;). Eilinen päivä meniki töistä palautues, joku taitaa olla viä lomavaihde päällä ;). Tää päivä onki menny paljon kivemmissa merkeissä :) Ollaan nimittäin juhlittu 2- ja 7-vuotiaita ja kohta ilta jatkuu tupareiden parissa, samassa osoitteessa :)

Ja voi, että arvatkaas vaan, ku meikäläinen pääsi ostamaan 2 wee prinsessalle synttärilahjaksi vaatteita! (Niitä kun oli toivottukin) Mua ei pitäs näköjään päästää H&M:n lastenvaateosastolle... Sieltä kun yleensä löytyy aivan liikaa kaikkea ihanaa juuri tuonikäsille tytöille.... No, nämä ostin sitten prinsessalle, toivottavasti hän tykkää :)

Ääh, liian söpöjä ♥ Mä pitäsin tällasia vaatteita iteki, jos löytys aikusten koos :P

T saiki sit hoitaa isoveljen lahjan, mä en oikein oo perillä noista legojutuista, joita hän toivo. 7 wee sai sit tällasen meiltä :)


Myös vanhemmille ostettiin jotakin :). Tuparilahjaksi he saavat meiltä ensin lyhdyn ja kynttilöitä (ja toivon mukaan luulevat että siinä on kaikki ;))


Mutta sen lisäksi me ollaan kerätty tuparilahjaksi kaveriporukalla rahaa Ikean shoppailureissua varten :). Saimmekin kokoon suhtpienellä porukalla 210€ :). Lahjakortissa lupaamme T:n kanssa lähteä seuraksi ja makutuomariksi Ikean shoppailureissulle mukaan (no kai ny munki on sinne päästävä!:D) ja rahat on lukittu lippaaseen, jonka avaimen he saavat vasta shoppailupäivänä :). Toivon mukaan tää tulee heille yllätyksenä :) Huippu ilta varmasti tulossa!:)Syksyä oon fiilistellyt pienillä sisustusjutuilla... Oon saanu heinäseivästikkaat makuuhuoneeseen ja ulos (ulos aion laittaa kanervia ja lyhdyn tikkaisiin, mutta se on vielä vähän vaiheessa) tässä kuva makkarin tikkaista, jotka toimii meillä vaateripustimena ;)
Niiden lisäksi oon hommannu pari pikkumattoa ja uuden kynttiläasetelman :)

Luna esittelee mattoa ;)

Kyllä voi pienistä asioista tulla hyvä mieli :) ♥ Mutta nyt jatkamaan iltaa rakkaiden ihmisten kanssa, kivaa lauantai-iltaa teillekin!:)

PS. Täs muuten mun uus tukka tältä päivää!:)

2 kommenttia:

 1. Mun kommentti ei vissiin tullu perille ku kännykästä näpyttelin tossa eilen, ei oo mobiililaitteeseen luottamista.. :D Mutta on tosi kiva toi sun tukka! Näytät ihan joltain poptähdeltä ;) Onko sulla ollu ennemmin tommosta tasapitkää, en ainakaa muista..?

  Syksyllä tulee kyllä aina joku ihme sisustusvietti. Hauska toi heinäseiväsjuttu! Mä oon himoinnu makkariin vaaterekkiä mutta vielä ei oo esitys menny läpi hallitukselle ;)

  Olipas muuten perseestä toi Lunan ja Murun kohtelu. Voiko olla noin vaikeeta ottaa lelut pussista.. ;/

  VastaaPoista
 2. Joo ei oo kyllä tullu eilen sulta mitään viestiä...? Kiva että tykkäsit tukasta, on mulla joskus ollu aikaa sitte tollanen tasapitkäki otsis, katotaan kauanko jaksan suoristella sitä aamusin :P Voi olla että se kokee muutoksen jossain vaiheessa taas, mutta ollaan tällä tukalla nyt hetki :)

  Me ollaan Jossun kas aivan hurahdettu noihin heinäseiväsjuttuihin!:) Mitähän seuraavaks...! Vaaterekki ois kas jees, mutta meille ei semmonen kyllä mahdu :/ Toivotaan että sun esitys menee vielä läpi!;)

  VastaaPoista