18.10.2013

Aurinko paistaa ja mulla on vapaapäivä :)

Huhheijakkaa, mulla on piiiitkä vapaa nyt :) Sen kunniaksi saan tänään pikkusen yökyläläisen meidän kotioloja vauhdittamaan ;). Katotaan vaan kuinka puhki oon huomenna ;). Alkuviikko menikin töissä ollessa, viime vloppuna juhlittiin mun neljännen serkun ristiäisiä :) Kattokaa pikkuprinssiä ♥ (Mäki haluun tollasen tyynyn, by the way)


Ja tulihan siellä ristiäisis myös herkuteltua... Ihanan kakun oli pojan äiti leiponut!
Tällases asus tuli siellä viihdyttyä :)


Muuten otettiinki vloppu rentoilun kannalta, lenkkeiltiin koirien kanssa....


Ja tehtiin pizzaa uudenlaisella pohjalla! Oli oikeen hyvä, helppo ja toimiva pohja :) Suosittelen!Ja lopputulos... Lunallekin ois maistunut ;)Niin ja jälkkäriksi vähän jätskiä...Semmosta tänne!:) Katotaan millasta kuvamateriaalia saan tän vlopun jäljiltä :) Lilli-Sofia 2wee on tilannu multa jo kynsienlakkauksen, niin ja sitten pitää muistaa myös piirtää yhdessä ;).

3 kommenttia:

 1. Mahtavat tarjoilut! Ja vitsi, kuinka hieno toi täytekakku...! Siellä on sokerileipurin vikaa suvussa vissiin ;) Ja ihanan näkönen noiden koti kuvien perusteella, voi vitsi, omakotitaloon ku joskus pääsis... :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä sokerileipurin vikaa!:) Ja ne on viä ite rempannu tota taloa :).... Ja sanoppa, viä ku ite pääsis joskus omakotitaloon! Tulojen nousua odotellessa ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä nousukautta tässä kans odottelen, ehkä se on jo seuraavan kulman takana... ;P

   Poista