27.10.2013

Jonnan vapaapäivä ;)

No niin, täältä paljastuis vihdoinki tarinaa Jonnan vapaapäivästä ;). Vaviskaa jännityksestä, sillä kellään ei oo näin mielenkiintosta sunnuntai-päivää :D. Aloitan päivän jo siitä, kun kello on ylittänyt puolenyön ja päivä on vaihtunut sunnuntaihin :).

-Klo 02 saavun kotiin mökkikekkereiltä ja Luna ja Muru tulevat heti ovelle vastaan tervehtimään lelut suussa. Pesen hampaat, vaihdan yövaatteet ja hipsin nukkumaan T:n viereen. Koirat nukahtavat myös heti.

-Klo 03 T:n herätyskello soi, havahdun siihen ehkä puoleksi minuutiksi ja nukahdan uudelleen.

-Klo 07 (tai jotain sinnepäin :D) T tulee kotiin töistä. Kuulen tai paremminkin tiedän, että T päästää koirat pissalle takapihalle, jonka jälkeen ne tulevat uudestaan nukkumaan makuuhuoneeseen päiväpeiton päälle lattialle. Havahdun ehkä puoleksi minuutiksi ja jatkan unia.

-Klo 11.30 käännän kylkeä sängyssä ja havahdun siihen, että joku tuijottaa sängynlaidalta. Avaan varovasti toista silmää, koska aavistan kuka tuijottaja on. Lunapa tietysti. Se ketku huomaa heti heräämiseni ja alkaa kuoputtaa vimmatusti sängynreunaa sen merkiksi, että nyt on aika herätä. Nostan Lunan sänkyyn viereeni ja se rauhoittuu heti nukkumaan. Muru hyppää tietysti (kateellisena) myös viereeni nukkumaan. Tätä aamua oon oottanut koko viikon, kun tiesin, että tänään ei tarvi laittaa herätyskelloa soimaan ja saan nukkua niin myöhään ku vaan unta piisaa. (Ja sitähän piisaa meikäläisellä!Varsinkin näin syysmasennuksen aikaan Zzz...)

-Klo 12 päätän, että nyt on aika ryhdistäytyä ja nousta. Koirilla ei ole enää tässä vaiheessa kiire mihinkään, pääasia että olen hereillä ;). Pääni on täynnä räkää ja ensi töikseni niistän litran verran mönjää ennenkuin olo helpottaa. Päätä särkee, mutta odotan, jos se menisi itsekseen ohi. Juon teetä ja syön pari voileipää aamupalaksi. Koirat tietävät saavansa oman ruokansa, kun nousen pöydästä, joten ne siirtyvät makuuhuoneesta perässäni olohuoneeseen jatkamaan laiskottelua. Aamun paras osuus eli lehdenluku on parasta vapaapäivien aloituksessa. Luen nytkin lehteä lähes tunnin ajan (tärkeimmät vakiojutut on kuitenkin kuolleet-palsta, Fingerpori, ristiäis- ja hääilmoitukset ;)). Lukemisen jälkeen, annan koirille ruuan ja lähdemme ulos.


-Klo 13.30 Istahdan koneen ääreen tarkistamaan facebookin, sähköpostin ja tärkeimmät blogit.

-Klo 13.45 Keitän T:lle kahvia ja menen herättämään hänet. Juttelemme sängyssä edellisillan tapahtumista, kun kumpikin on ollut eri kemuissa.

-Klo 14-16 Käyn suihkussa, meikkaan ja siivoilen kämppää, joka on kuin pommin jäljiltä. En kuitenkaan jaksa stressata tästäkään. Otan särkylääkettä päänsärkyyn, joka ei ole helpottanut.

-Klo 16-17 T hieroo hartioitani, jotka ovat taas jumissa. Huomionkipeä Muru tunkee syliini vaatimaan rapsutuksia.... Lähdemme koirien kanssa lenkille, jonka aikana päänsärky onneksi lakkaa.
-Klo 17 Teemme yhdessä tortilloja ruuaksi ja katsomme samalla Big Bang Theoryä (eli siis Rillit huurussa-sarjaa).


-Klo 18 meikäläinen linnottautuu tietokoneelle, viestittelen kavereiden kanssa ja T katsoo jalkapalloa. Nautin kun ekaa kertaa koko viikolla saan vain olla eikä tarvitse tehdä mitään. Flunssaisesta bloggaajasta alla kuva.. Nenäliinat unohtu kuvasta ;)-Klo 19 mieleni alkaa tehdä jätskiä. Ja sitähän on saatava ;). Joten ei muuta kun kauppaan....


-Klo 19.45 Katsomme sarjoja samalla kun syömme jätskiä. Tällä kertaa on vuorossa Revenge ja Modern Family.

-Klo 22.00 Huomaan puhelimestani, että olen saanut sähköpostia. Siellä on 8 viikkoa odottamamme hääkuvat! Vauhdilla kirjaudumme spostiini selailemaan kuvia, joista osan olemme saaneet jo nettigalleriaan. Huomenna luultavasti saamme loputkin kuvat. Olen niin täpinöissäni!

-Klo 22.15 Pesen hampaat, käyn pesulla ja kirjoitan tämän postaukseni loppuun.

-Klo 22.50 Painelen maata, hyvää yötä teillekin! Laiskanrento sunnuntai siis takanapäin, I like ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti