7.10.2013

Kylpyläreissulla

Viime viikko meni aika vauhdikkaissa merkeissä osastotyötä tehden, kyllä taas sai huomata kuinka mahtava oma työpaikka on! Huhhuh, mitä menoa ja meininkiä, ei oo kyllä mua luotu tollaseen työhön. Oot töistä päästes niin väsynyt, että et jaksa tehdä mitään! Kuka tollasta jaksaa vuodesta toiseen. Onneks mun ei tarvi jaksaakaan ;).

Ja onneksi meillä oli viikonlopuksi niin kivaa ohjelmaa tiedossa, että sai nollattua taas aivonsa :). Lähettiin nimittäin lauantaina tuhlaamaan meiän häälahjaksi saamaa kylpylälahjakorttia Nokian Eedeniin :). Kyllä oli kiva lillua poreissa (ja vähän kiljua liukumäessä, ikuiset kakarat...), mutta hotellihuone ei ollu kyllä kovinkaan häävi, käytävältä kuulu äänet tosi hyvin ja sisustus oli vanhanaikasta. Sänky oli onneksi hyvä eli jotain hyvääkin :). Illalla käytiin kylpylän ravintolassa syömässä, mä herkuttelin lohella, kun sitä tulee niin harvoin arkena syötyä (lue:kallista).


Ja jälkkäriksi otettiin törkeen, ihanan makeet jätskiannokset ♥ Siis tossa annoksessa oli suklaamurukeksi, suklaa- ja vaniljajäätelöä, kermavaahtoa, keksinmuruja ja suklaakastiketta ja viä lisäks Suffeli puffeja ♥♥ Omnom, että oli hyvää ♥


Sunnuntaina kun oltiin syöty ähkyaamupala (miksei hotellis muuten osaa koskaan syödä normaalinkokosta aamupalaa?) lähettiin käymään Ideaparkissa :). Siellä ei ookaan tullu käytyä useampaan vuoteen. Saaliiksi jäi villakangastakki ja uus kaulakoru, joista ei tietenkään oo kuvaa ;). Ehkä toisella kertaa sit :P Ennen kotiin lähtöä piipahdettiin viä kaveripariskunnalla Tampereella pälättämässä parin kuukauden kuulumiset kilpaa ;) ja sit kotio ja hakemaan koiria hoidosta. (Miks musta tuntuu, että meiän koirilla on aina kivempaa hoidossa ku kotona?)

Mulla onneksi vapaat jatkuu viä pari päivää, se meneeki kavereita nähdessä, toivon mukaan liikkuessa(!) ja tänään illalla ois tiedossa lapsenvahtikeikkaa naapurustoon :) Katotaan kuinka poikki mä oon kolmen pikkulikan vahtimisesta :P.

Niin ja mistä toi auringonpaiste oikein tulee?! Ihan kesäfiilis :) Loppuun lällyilykuva Eedenistä ;)PS. Kaikki Fifty Shades-sarjan fanit, pistäkäähän tää kirja korvan taa ;) Vaikutti aika hyvältä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti