21.10.2013

Lapsenvahtikeikkoja

Tulihan ne varpaankynnet lakattua ja piirrettyä monta kertaa viikonloppuna, niinku meillä hoidossa ollut pikkuneiti toivo ;). Meillä oli oikeen hauskaa Lillin kanssa, saunaanki se suostu mun kas ottaan yhet löylyt ;). Vaikka nukkumaan mennessä tulikin äitiä ikävä, niin selvittiin siitäkin.

Murukin kattoo millasta jälkeä pikkuneiti saa aikaan värikynillä ;) (Mä oon ostanu nää piirrustustarvikkeet jo aiemmin meiän häitä varten ja niitähän on edelleenki jäljellä, joten ne on päässy jo pariinki otteeseen uusiokäyttöön :). Niin ja netistä muuten löytyy tosi paljon hyviä värityskuvia!)
On se kivaa kun meidänkin kodissa on välillä vilinää, mutta kyllä mä oon niin poikki tällasten visiittien jälkeen :P. Ei oo lastenhoito helppoo hommaa! (Varsinkaan kun ei pysty yöllä rauhottumaan, kun pikkunen tuhisee matkasängys vieres!)

Ennen kotiinlähtöä pikkuneiti kerkis viä auttaan mua leipomisessa... Näin hienosti piirakkavuokakin tuli voideltua ;)Ehittiin viikonlopun aikana herkuttelemaankin (ylläri) ja sen vastapainoks käymään salilla, minäkin! Ja kyllä taas on joka paikka kipeä.... Niin ja sain sitten heti nuhankin, ei urheilija tervettä päivää nää :P.

Tää viimenen vapaa on menny kuskates Lunaa trimmaajalla, siivotes (yäk), kaupas käyden ja illalla vahtiin taas 3 tyttöä naapuriin :)... Palaillaan siis taas!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti