8.11.2013

5 asiaa

Jee, mä sain haasteen!:D Haasteen nimi on 5 asiaa ja Taruhan se tietty mut haasto ;). Joten täältä pukkaa vastauksia meikäläistä koskeviin juttuihin ;).

5 asiaa, joita tarvitset joka päivä

1. Huulirasva
Paniikki iskee, jos huulirasva jää esim. työpäivän ajaksi kotiin.. Ei muuta kun kauppaan hakemaan uusi! Yleensä mulla on melkeen joka laukunpohjalla ja takin taskussa huulirasva ;)

2. Puhelin
Sitä ilman en voi lähteä mihinkään. Paitsi joskus lenkille, ehkä.

3. Kosteusvoide
Tää onki sama mikä Tarulla oli omalla listallaan, kyllä aamuin illoin pitää ainakin naamaan (yleensä koko kroppaan) läträtä rasvaa tai muuten se rapistuu pois :D. Mikään ei tunnu niin inhottavalta, ku jos jättää suihkun jälkeen rasvaamatta naaman. Hyh, sitä kutinaa ja kireydentunnetta.

4. Auto
No tää on ehkä asennekysymyskin, pyörälläkin pääsis kauppaan ja kylälle.... Töihin on pakko mennä autolla, koska tartten sitä myös työmaalla ja työmatka on n. 30 km. Ja ihan turha ees sanoa, että täällä ei paljon bussit kulje....

5. Hiusharja
Takkusella tukalla ei kyllä kotoa kehtaa poistua :P

5 kirjaa, joita suosittelet

On niin valtavan paljon olemassa hyviä kirjoja ja kirjasarjoja, mutta täs nyt 5 tän hetken parhainta :)

1. Harry Potterit
Jotain niin loistavaa, mitä ei kylläkään oo valkokankaalle osattu yhtä hyvin sovittaa. Mun lempparikirjasarja forever!♥

2. Eve Hietamiehen Yösyöttö (ja myös kakkososa Tarhapäivä)
Kertoo yksinhuoltajaisän selviytymisestä lapsenhoidosta, niin hauskaa kerrontaa!:D

3. Caitlin Moranin Naisena olemisen taito
Tää pitäs kyllä kaikkien naisten lukea!

4. Diana Gabaldonin Muukalais-sarja
Ihanan pitkiä romaaneja, joita lukies ei tartte pelätä että lukeminen loppuu liian pian! Multa on pari viimesintä kirjaa edelleen lukematta, mutta onneks on koko elämä aikaa ;). Ekassa kirjassa, jonka nimi on Muukalainen, kirjan päähahmo Claire, siirtyy ajassa taaksepäin 200 vuotta, hänet pakkonaitetaan eräälle miehelle 1700-luvun Skotlanissa, mutta heistä tuleekin umpirakastuneita. Kirjasarjassa on juonteenkäänteitä niin hurjasti, etten ala niistä tän enempää kertomaan, mutta suosittelen kaikille romantiikan- ja seikkailunnälkäisille!:)

5. Torey Haydenin kaikki kirjat
Tosielämään perustuvia tarinoita kaltoinkohdeltujen lasten elämästä ja siitä kuinka Torey yrittää auttaa lapsia. Ei herkkiksille!
 

5 materialistista joululahjatoivetta 

Höh, saako toivoa vaan 5 asiaa :D... No, täältä pesee ;)

1. Tabletti

2. Minijärjestelmäkamera

3. Saunatakki

4. Liukuvärjäys tukkaan

5. Kaikki lahjakortit
Tää on lainattu Tarulta ;). Mutta ku hierojalle, jalkahoitoon, kampaajalle, kosmetologille, ravintolaan, kylpylään, ulkomaille jne. on niin kiva päästä ;)

5 adjektiivia, jotka kuvaavat sinua

1. Ailahtelevainen
Suutun nopeasti ja lepyn myös. Innostun nopeasti asioista... niin ja myös kyllästyn ;). Pitkäjaksoiset uurastukset tuottaa tuskaa (kuten laihdutus ;)).

2. Iloinen
Perusluonne mulla on iloinen ja mut saa aika herkästi hymyilemään ja nauramaan :). Harvemmin näytän herkkää puoltani tuttaville, sitä tapahtuu yleensä vaan läheisten kesken.

3. Nautiskelija
Tää on ehkä yks suurin syy miks mun laihdutus/kunnonkohotusyritykset ei onnistu. Tykkään vaan niin paljon syömisestä ja laiskottelusta ;). Vaikka täytyy myöntää, että nykyään lenkille on pakko päästä useamman kerran viikossa. Mutta se onki ainut must juttu ;).Koskahan sitä alkais oikein NAUTTIMAAN terveellisestä ruokavaliosta ja säännöllisestä liikkumisesta nukkumisen ja herkkujen sijaan ;).

4. Murehtija
Jos lähipiirissä tai itellä on jokin asia huonosti, niin sitä murehditaan kellon ympäri. Monesti yritän keksiä keinoja, millä voisin auttaa läheisiäni, en haluais että kellään ois huono olla. Kaikista kauheinta on se, kun et pysty auttamaan mitenkään. Usein kuitenkin on aina jotakin, mitä voi toisen hyväksi tehdä.

5. Haaveilija
Silloin, kun en tahdo saada nukuttua iltasin, kuvittelen aina, että mitä tekisin, jos voittasin lotossa vaikka 20 miljoonaa :). Luettelen mielessäni asioita mitä just sillä hetkellä tarvin ja kaikkea sellasta mitä olis kiva tehdä ja hankkia. Usein jaan rahaa haaveissani läheisillenikin ja yritän keksiä kaikkia kivoja juttuja, jotka helpottaisivat myös heidän elämää. Tälläkin viikolla oon jo monta kertaa jatkanu tätä listaa iltasin ja siitä tulee aina hyvä mieli :). Päivittäin suunnittelen tulevaa viikkoa, kuukautta, vuotta mielessäni ja teen myös konkreettisia juttuja haaveideni eteen. Mielestäni haaveet on tehty toteutettaviksi. Haaveilen pienistä ja suurista asioista, toiset haaveet toteutuu samana päivänä, toiset vuosien päästä, jos hyvin käy.

5 elämänohjetta

1.  Nauti elämästä, kaikista tärkeintä elämässä on olla onnellinen. Tee töitä onnesi eteen.

2. Vietä enemmän aikaasi ihmisten kanssa, joiden seurassa sinun on hyvä olla.

3. Opettele nauttimaan omasta seurastasi.

4. Arvosta läheisiäsi ja kerro se heille useasti.

5. Rakasta, rakasta, rakasta ♥

Näitä ohjeita ku lueskelee, ni pitäs näköjään iteki vähä skarpata ;). Semmosia täällä tänään :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti