13.11.2013

Meidän häät ♥ osa 2

Vihkipaikalta Ylistarosta siirryimme siis jatkamaan juhlien rentoa osuutta Lapualle Ritamäen lavalle. Olin todella tyytyväinen paikan koristeluihin, kaikki työ oli vaivanarvoista! Vaikka se rahaa, aikaa ja hermoja veikin :). Juhlapaikalla ei siis ollut valmiina melkein mitään, jouduimme ruokapöydistä ja tuoleista alkaen tuomaan kaiken itse paikalle. Muutamia pöytiä ja tuoleja paikalla oli, mutta ei siis niin montaa että niillä olisi pelkästään pärjätty. Mm. vessapaperit, käsisaippuat, äänentoistovehkeet ja kaikki astiat toimme itse paikalle. Tai astiat toi kylläkin pitopalvelu, mutta kuitenkin. Mutta nämä pikkuseikat eivät meitä haitanneet, sillä paikan vuokraus oli todella edullinen ja saimme tilan käyttöömme keskiviikosta maanantaihin asti. Saimme siis rauhassa koristella ja juhlien jälkeen siivota paikan. Tämä oli todella hyvä juttu. Tällaista jälkeä saimme siis apujoukkojen kera tehtyä :)

Alkumaljoina meillä oli Fresitan kuohuviiniä ja alkoholittomana vaihtoehtona Pommacia. Pitopalvelu hoiti näiden tarjoilun.

Ebayn kautta hankin katossa roikkuvat paperilyhdyt, valot ja seinillä roikkuvat bling bling-verhot. Lavan takaseinä on peitetty kertakäyttöpöytäliinalla :D. Siinä oli karmea sininen maalaus, joka ei sopinut meidän teemaväreihin ollenkaan. Näitä samantyylisiä maalauksia oli pari muutakin pienempää, jotka kaikki peitimme samalla tavoin.

Kuvissa näkyvät valkoiset, satiiniset tuolihuput ja niissä olevat organza-nauhat ovat muuten myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa :). Nauhat tilasin ebayn kautta ja huput ovat hääkirppiksen kautta ostetut. Pöytiin ostimme pitopalvelun kautta rullassa olevaa kertakäyttöpöytäliinaa, joka oli todella kestävää! Onneksi pitopalvelumme ehdotti sitä itse meille, en olisi tajunnut sitä heiltä tiedustellakaan.

Pöytiin olimme jakaneet etukäteen Hääbingo ja Rakkauden tietovisa kaavakkeet, joita vieraat saivat pöydissä täytellä. Hääbingoon sain idean toiselta bloggaajalta, joka on antanut luvan kopioida bingoa hänen sivuiltaan. Täältä sen löytää ---> http://projektinahaat.blogspot.fi/2013/04/haabingo.html
Hääbingossa on siis ideana, että sitä mukaa kun näkee bingossa olevien tapahtumien tapahtuvan ja saa viiden suoraan pystyyn, vaakaan tai vinoon, tulee huutaa BINGO! Ja saa itselleen palkinnon :). Meillä sai kolme ensimmäistä huutajaa kuoharipullon :).

Rakkauden tietovisassa oli kysymyksiä hääparista vastausvaihtoehtoineen ja se joka oli ruksinut eniten vastauksia oikein sai pussillisen meidän suklaahääkarkkeja :). Palkinto meni mun vanhimmalle veljelle :).
Molempien kaavakkeiden tekoon sain apua T:n kaverilta, joka osaa muokkailla tekstejä koneella astetta paremmin kuin minä :). Siitä iso kiitos hänelle!Näitä viini- ja konjakkilaseja keräsinkin melkein puolivuotta, mutta oli sen arvoista! Nää lasit kynttilöiden ja aitojen ruusunnuppujen kas näytti just niin hyvältä ku olin haaveillutkin :). Kaikki lasit on siis käytettyjä ja haalin niitä pääasiassa erilaisten kirppisten kautta :). Laitoin myös eräälle facebookin kirppikselle ilmoituksen, että otan vastaan/ostan halvalla laseja ja sain sitä kautta runsaasti yhteydenottoja :).Meidän pöydän taakse virittelimme heinäseipäistä kivan taustan blinb bling-kankaiden ja valojen kera :).

Vessoihin olin koonnut tarvikekorit sekä miehille että naisille. Naisten vessan korista löytyi mm. sukkahousut, kynsiviiloja, hiuslakkaa, pinnejä, dödöä, hammaslankaa, käsipyyhkeitä, siteitä ja tamponeja. Miesten korissa oli dödöä, hiuslakkaa, hammaslankaa, käsidesiä ja kampoja. Naisten vessassa oli lisäksi pikkukori ylempänä seinällä kiinni (jotteivät lapset yllä sinne) ja sieltä löytyi särkylääkettä. Miesten vessasta löytyi myös tällainen kori ja siellä oli särkylääkkeiden lisäksi kortsuja ;). Vain yksi oli jäljellä paikkaa siivotessamme ;D. Toivottavasti tuli hyötykäyttöön ;). Näistä koreista ei harmikseni ole kuvaa.

Mitäs tykkäsitte meidän häiden koristeluista?:) Jos jollakin on kysyttävää koristeluihin liittyen, niin pistäkää ihmeessä viestiä kommenttikenttään!:)

11 kommenttia:

 1. Todella kauniit värit ja muutenkin koristelu! Olen ajatellut että tuosta paikasta ei kovin nättiä saa, mutta nyt täytyy sanoa että olen erehtynyt! Tosi kaunista :-)

  VastaaPoista
 2. Aika haastava tuo lava kyllä on, mutta kun on riittävästi koristeita niin siitäkin saa nätin :). Kiva että tykkäsit :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Löysin blogisi kun etsin tietoa Ritamäen lavasta häiden pitopaikkana. Kauniiksi olet paikan saanut :) Muutama kysymys, jos jaksat vastailla:

  -Mistä hankitte pöydät ja tuolit, paljonko tuli hintaa?
  -Mistä pitopalvelu, voitko suositella?
  -Et sattuisi olemaan paperilyhtyjä myymässä vai onko myyty jo? ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva että eksyit blogiini :) Ja kiitos kommentista!:) Ja niitä vastauksia: 1. pöydät ja tuolit ei ollu missään yleisessä vuokrauksessa, ne on omien suhteiden kautta saatu lainattua. 2. Pitopalveluna meillä oli Honkimetsän Herkku, jota voin todellakin suositella, todella hyvää palvelua saatiin :) Parempaa pitopalvelua et Lapualta löydä! 3. Ja valitettavasti paperilyhdyt on jo myyty eteenpäin :/

  VastaaPoista
 5. Heippa,
  Voi tulla jo vähän myöhässä, mutta vieläkö tuolinhuput ovat myynnissä?
  Paljon niitä on ja mikä olisi hinta?

  VastaaPoista
 6. Huput on vielä myynnissä, kun silitys on ollut hieman vaiheessa, mutta nyt ne on pian myyntivalmiita :) Eli niitä on reilu sata! Lisätietoja voit kysellä tarvittaessa mun spostista lasikukkaenkeli@gmail.com :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Meillä on ensi vuonna suunnitteilla häät samassa paikassa. Kauniiksi olet paikan laittanut! Satutko yhtään muistamaan minkä kokoisia nuo paperilehdet on suurin piirtein halkaisijaltaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Tarkoitatko paperilehdillä noita paperipalloja, jotka roikkuu katonrajassa? Hmm... Oiskohan niiden halkasija ollut n. 40 cm ja muutama isompikin mulla oli, niiden halkasija oli muistaakseni jotakin 60 cm tienoilla. Voi vähän heittääkin nää arviot, mutta noi kuulostas oikeelta :)

   Poista
  2. Joo paperilyhtyjä nimenomaan! Autocorrect korjasi suuressa viisaudessaan paperilehdiksi :) Kiitos vastauksesta!

   Poista
 8. Hei! Oletko jo myynyt tuolihuput?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolihuput olen jo myynyt, mutta tuolien organzanauhat, joilla nuo rusetit on tehty, ovat vielä myymättä :)

   Poista