21.11.2013

Ylikierroksilla

Tää bloggaaja ei oo paljo kirjottelemaan ehtiny tällä viikolla, työmaalla on mennyt koko viikko ja kotona käyty vaan nukkumassa ja samalta näyttäs loppuviikkokin (lauantain vapaata lukuunottamatta) mutta tietääpähän että vapaitakin on tulossa, kun töitäkin välillä joutuu tekemään ;). Joten jos käyn vähä ylikierroksilla ja juttujen taso on tavallista matalampana ni tiedätte mistä se johtuu ;). Tuleeko muuten teillekin sellanen tunne, että kun on kiirettä ja tuntuu ettei ehdi tekemään mitään ylimäärästä tai mitään kivaa ja kotona kaikki retajaa, niin käy jotenki ylikierroksilla? Uus tunne mulle, mutta sitäkin epämieluisampi. Ja kalenteria plärätessä huomaan, että taidan käydä koko loppuvuoden ylikierroksilla.... Ja tästähän ei voi syyttää ku itteänsä! Niin ja jos nyt ihan vähän vielä valitan, niin ois kiva kun meidän kämppä olis jo jouluun valmistautunut, koirien kas ois aikaa mennä pitkille metsälenkeille, joululahjalista ois ees puoliksi suunniteltu, ystävien kas ois aikaa viettää aikaa, häiden kiitoskortit ois ees jollain mallilla, kaikki hääroinat ois jo myytynä, uni tulis sillon ku sitä käskis, rahaa ois kymppitonni lisää ja oman stressitason sais laskettua nollille. Eihän ollu liikaa vaadittu? Apulaistontulle ois paikka vapaana.....

Mutta on mulla hauskaakin ollu :). Viime vloppuna saatiin raumalaisia ystäviä kylään :). Kaks ihanaa raumalaista, joihin tutustuttiin siis häämatkalla :). Ja tais olla niin kivaa taas jälleen, että nukkuun maltto mennä aamulla puol 5 ;). Ja varsinki, jos puhelimesta löytyy aamulla tämmösiä kuvia, ni eikö sillon oo ollu tosi hauskaa?:PPikkujoulukausikin lähtee käyntiin huomenna työpaikan keimeissä, joista toivon mukaan pääsen kotiin sivistyneeseen aikaan, jottei viikon ainut vapaa mee koomassa maatessa. Semmosella rytmiryhmällä niitä ainakin juhlitaan, että tulee oleen tosi vaikeaa päästä ajoissa kotiin :D. Katotaan kuinka mun käy! Onko teillä muilla pikkujouluja tänä vloppuna tiedossa?:)

2 kommenttia:

  1. Hahahaaaaa, ihan sairaan hauska kuva! Tuli kyllä päivän naurut tosta :D Ja mulla on kyllä kans joskus tommonen tunne, että käy ylikierroksilla, siihen liittyy just kiire ja siitä tulee sit hirvee stressi ja sit kiukuttaa ja tulee typeriä riitoja saatua aikaan... Että lohduttavaa ku muillakin on :) Mutta mitä ihmettä tarkottaa retajaa? :D Toi lauseen sisältö jäi sen takia mulle vähä epäselväksi.. ;)

    Mulla oli entisen työpaikan pikkujoulut ja oli tosi hauskaa, mut kotona olin "jo" kahdelta :D Ja täs kuus on tullu muutenki jo kolme kertaa biletettyä mutta kaikki ei oo ollu kyllä pikkujouluja :) Viikon päästä olis vie tuparit että sielläki on sit hippaa luvassa, joten kyllä tää pikkujoulukausi aika kiireiseltä tuntuu täälläkin :)

    VastaaPoista
  2. On ollu meno päällä, niinku aina ;). Hyvä tietää, että muutki käy kierroksilla, sullakin ollu rankka viikko! (vastaan sun meiliin muuten ku ehin :D) Niin ja retajaa tais ollakin näitä etelä-pohjanmaan löytöjä ;). Eli on niinku tavarat levällään ja sotkusta :D. Tai niin mä sen oon ymmärtäny ;).

    On tää kyllä "kauhiaa" aikaa ku pitäs joka vloppu bilettää ;). Ehkä ens vuonna helpottaa, ehkä :D

    VastaaPoista