7.11.2013

Zzz....

Ihan uskomatonta kuulla tämmöstä mun suusta, mutta: "koska sitä lunta oikein sataa?!" Oon niin lopullisen kyllästyny näihin pimeisiin, märkiin syysiltoihin- ja aamuihin! Lumi tois ees vähän valoa. Jep, mulla on kaamosmasennus taas päällänsä. Ja sitähän on yritetty torjua vaikka millä konstein! Oon liikkunu nyt joka päivä näiden mun vapaiden aikana, nähny ystäviä, ripustanu jouluvaloja (KYLLÄ!), sytytellyt kynttilöitä, juonut glögiä pari purkillista (nii ja syöny pussillisen pipareita...), vetäny vitamiineja niinku kunnon terkkari, nukkunu piiiitkiä unia (viime yönä 13 tuntia!!) ja mikää ei auta. Oispa jo kesä.


Millä te ootte yrittäny torjua kaamosmasennusta? Vai kärsiikö siitä kukaan muu ku mä?!:D
Onko jollain kokemuksia sarastusvalosta?

2 kommenttia:

  1. Oispa jo kesä kuulostaa kyllä nyt aika epätoivoselta :D Masennusta mulla ei oo, mutta painoa on tullu kilo lisää (ei onneks vielä sen enempää;) ja tuntuu, että sohva houkuttaa paljo enemmän ku aikasemmin syksyllä. Ja ruoka maistuis vähä niinku koko ajan ;)

    Mulla on herätyskellona Philipsin Wake up light mutta se ei varmaan oo tommonen sarastusvalo mitä sä vissiin tarkotat... Semmonenhan on kans, missä valoa johdetaan korviin mutta se tuntuu kyllä jo aika huuhaalta :P

    VastaaPoista
  2. Joo aika epätoivosta tää kyllä on :D. Nii ja mulla on noussu paino kaks kiloo, että revi siitä :D. Jäätävän suuret ongelmat siis tällä hetkellä päällänsä ;).

    Ja onks se sun herätyskello siis just sellanen, että se valasee huoneen ennen herätystä? Ku just sitä mä sitte tarkotan! Onko se auttanu sulla? Ja siitä korviin suunnatusta valosta oon kas kuullu ja eikös se oo ihan tutkittu juttu, että siitäki on apua...?Mut en usko siltikään :D

    VastaaPoista