26.12.2013

Ähky ja loistava inspis!

Vielä viime sunnuntaina sanoin, että "jouluruokia vois syödä viikon verran, ne on NIIN hyviä!" Joo, ei kyllä voi. Ihanat kolme päivää on nyt mässätty ja jouluruuat alkaa riittämään :D. Suklaita ja kaikkea muuta epämäärästä sokerirasvasekotusta on myös tullu ahdettua itteensä niin, että en uskalla kattoa ees vaakaan päin. Näköjään sitä välillä tarvii kunnon ähkyn ennenku tajuaa, että ois varmaan aika taas tehä itelleen jotain. Täs syömistahdis ei oo ollu kyllä mitään järkeä tällä viikolla ja tähän voi varmaan moni muukin samaistua siellä ruudun ääressä ;). Sen vuoksi, mun uudenvuodenlupaus alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan.... Parempaa oloa aletaan siis taas metsästämään :) Onneks joululahjoista löyty pari juttua, jotka avittavat tätä yritystä mukavasti (mutta niistä myöhemmin lisää) ja ajatus hikiliikunnan tuomasta hyvästä olosta alkaa nostamaan päätään :). Ja kai sitä pitää vetästä mun perinteinen tipaton tammikuukin :)

Ajattelin myös kokeilla jotain puhdistuskuuria, kun tuntuu että koko elimistö on niin tukossa ja koko ajan turvottaa, varsinkin jalkoja. Onko teistä joku kokeillut tätä? ---> https://www.hyvinvoinnin.fi/4-3-2-1-diet-detox-eko-puhdistuskuuri Tässä puhdistuskuurissa ei ollut koivunlehtiä ja sen aikana saa syödä suht normaalisti, joten sen vuoksi valittin tän. Aattelin alottaa sen heti vuoden vaihtumisen jälkeen.

Niin joo ja loistomusaakin on sitten heti kuunneltu tän loistavan inspiraation myötä ;). Tätä jumppaamisen iloa haluan myös tuoda teidän tapaninpäivän viettoonne ;) Olkaa hyvät :P


http://www.youtube.com/watch?v=9zcA7xquyBY


2 kommenttia:

  1. ei oo kyllä detoxista mitään kokemuksia, mutta kyllä vähä kiinnostais, että kun oot kokeillu niin kerro sitte yksityiskohtia myöten että millasta oli! :) ihan sama olo on täälläki, ruokaövereiltä oon niukin naukin välttyny, mutta vaa'alle uskaltauduin ja se näytti+3 kg :D toivottavasti ei jää pysyväksi... me paistettiin viime yönä muuten vasta oma kinkku, että ähkyn hetkiä on vielä edessäpäinkin... ^^

    VastaaPoista
  2. Joo mä kerron sitten!:) Nyt jo aivan yrjöttää ajatus suklaakonvehdeista saatikka jouluruuista, huhhuh. Miks joka joulu käy näin?:D Ja on sullakin sitte ihan kivasti menny joulu, ainakin puntarista päätellen :D. Nyt mä en ainakaan mee puntarille :D Ja muistinki, että te meinaatte paistaa nyt vasta kinkun, mulla ei kyllä enää ees kinkku uppois!

    VastaaPoista