23.12.2013

Jouluisia tunnelmia :)

Enää yks yö jouluun :) Meillä on aikalailla joulujutut tehtynä, kinkku vielä paistuu uunissa :) Meikäläisellä vapaat vaan jatkuu, T:lla on vielä yks yötyö ja sitten helpottaa. Meillä näyttää aika jouluselta, lupasinkin laittaa jotain kuviakin, joten täältä niitä nyt pesee :)Tarjotin kynttiöineen löyty Ikeasta :)
Näitä joulusia tyynynliinoja oon tilannut Jotexilta (huomaa tontut turvassa hyllyillä...)

Ja minä, joka oon aina vannonu aidon kuusen nimeen, hairahduin näihin valkosiin kuusiin niin lujaa, että pakkohan sellanen oli saada ♥ (koiria kyllä taitaa harmittaa, kun eivät pääse nyt juomaan kuusenjalasta ;))

Tämän jouluisen asetelman sain ystävältä lahjaksi ♥ Kyllä se vaan on taitava, sama neitokainen teki meidän häihin kukka-asetelmat :)


Ihan vähän kyllä nauratti, kun laitoin noi olkkarin tyynyt ojennukseen, katotaan vaan montako minuuttia ne tällä kertaa saa olla paikoillaan, kun yleensä ne on suurinpiirtein näin ;)Viikonloppuna meillä oli ystäviä käymässä, leivoin jouluisen juustokakun, josta tuli yllättävän hyvä! Glögiä en ookaan aiemmin laittanut kakkuun, mutta sopi oikein hyvin :)


Toi päällimmäisenä oleva kiille ois ehkä saanu olla paksumpi, ku tein sen ohjeen mukaan, vaikka mulla oli isompi vuoka ku ohjeessa. Mutta se ei tainnu haitata ku meikäläistä ;). Tän ohje löytyy täältä --> http://www.suomalainenjoulu.fi/jouluinen-juustokakku

Lisäks meillä oli pari jouluapulaista hoidossa... Lilli taas vakihommissaan, eli hakemassa "huulipunaa" se muistaa aina, että meiltä löytyy huulirasvaa tuosta laatikosta ;)Ja Taavetti tietää keltä kannattaa pyytää lupaa pelaamiseen... Hyvä T :P
Lisäks vloppuna pyörähdettiin Kihniössä viemässä kasa lahjoja perille ja tuotiin kotiin melkeen tuplasti enemmän lahjoja ja kaikkea jouluruokaa, kuten laatikot ja savustettu lohi (slurps). Mä en oo vielä opetellu ite tekeen laatikoita, eiköhän täs oo koko elämä aikaa opetella ja kalaa me ei pystytäkään täällä ite savustaan. Kyllä suu jo maiskaa, huomista siis ootellessa ;)

Mutta nyt täytyy lähteä tuonne tihkusateeseen lenkille hirmujen kanssa, meiltä oikein hyvää joulua ja ihanaa uutta vuotta!:) Palailen toivon mukaan jo pian taas blogin pariin :) Murulta ja Lunalta terkkuja tän kuvan myötä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti