31.1.2014

Miehekkäitä sukkahousuja ja toppavaatteita

Uuuu, viikonloppu on täällä taas ♥ Kaikkea kivaa ja rentoa on tiedossa ja mä vaan nautin :). Tänään kylläkään ei ollu ihan loistava työpäivän lopetus, kun auto alko kenkkuilemaan, mutta nyt mulla on sormet ja varpaat ristissä, että nuo miekkoset sais sen pian kuntoon!

Mieltä kävin piristämässä Murun ja Lunan kanssa lenkillä....


Kyllä mä jo aikalailla odotan kesää...Esim. siks että lenkille lähties ei tarttis pukea niin paljoa vaatetta ittensä eikä koirien päälle! Mutta onnesta aurinko on sentäs jo alkanu paistaan päivisin, se jo helpottaa paljon henkiseltä puolelta :)Ja kevään ekat tulppaanitki on jo rantautunu meille ♥


Niin ja eilen meillä kävi yllärivisiitillä yks aivan ihana pariviikkoinen pikkuprinssi vanhempiensa kanssa, mä olin niin myyty ♥ Huhhuh, kyllä ne vaan on niin pikkusia ♥ Sain antaakin eilen lahjan pikkumiehelle, jonka ostin viime viikkoisella Tampereen reissulla...


Pikkupikkuvaatteita ja miehekkäitä sukkahousuja ;)


Meneekö kukaan muu muuten sekasin lastenvaateosastolla?!?! Ne pikkupikkuvaatteet on vaan niiiiiin söpöjä ♥♥


Tätä perjantai-iltaa me aiotaan viettää rennosti kotona saunoen, sarjoja kattoen (How I Met Your Mother on vaan niin hyvä!!!) ja herkkusmoothieita nauttien. Oikein rentouttavaa viikonloppua teille kaikille siellä ruudun ääressä!:)

2 kommenttia:

  1. Voi koskahan mä oon viimeks ehtiny käydä täälä ja nyt vasta bongasin tän jutun..! Pitikin laittaa sulle silloin illemmalla vielä viestiä, kun avasin paketin, että ihania vaatteita poitsulle olit löytäny, kiitos vielä!:) Ja hyvä kun oli vähä isompaa kokoa, ettei aiva samantien jää pieneksikään :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että tykkäsitte!:) Ja aattelinki sillä ostaa vähä isommat, ku mitä teillä varmaan nyt käytetään, että on sit jotku vaatteet loppukeväälle/alkukesälle :)

    VastaaPoista