25.1.2014

Rautaista tahtoa(ko?)

Vapaat on jo vietetty ja tää viikonloppu meneekin töiden merkeissä. Harmikseni sain T:lta flunssan, mutta se on onneksi aika lievä versio, nenä menee vain tukkoon, mutta ei ole kuumetta. Eiköhän se tästä taas :). Vapailla tuli tehtyä kivoja juttuja, käytyä Kihniössä sisaruksia moikkaamassa ja ystäväpariskunnan luona Tampereella. Mutta kyllä kotiin vaan on aina kiva tulla, vaikka ois vaan ollutkin ihan miniminilomalla :). Ja herkkuihin en oo edelleenkään retkahtanu (yhtä luvallista herkkupäivää siis lukuunottamatta) ja oonkin mietiskelly, että seuraava herkkupäivä ois luultavasti helmikuun puolivälissä, kun on muutakin kivaa siinä sopivasti tiedossa :). Siitä myöhemmin lisää :). Yllättävän hyvin oon pärjänny ilman herkkuja, mutta välillä kun on oikein väsynyt, niin ekana tulee mieleen, että millähän sokerimätöllä tän olon sais taas energiseks... Mutta en oo sokeria ahtanu kitaani, kuten ennen oisin tehny :). Usein riittää, kun juo kunnolla! Ja kunnon salitreeni viimestään herättää :P.

Maltti on sellanen juttu, mitä tässä painonhallinnassa kyllä tarvittasiin! En millään jaksasi odottaa, että näen jotakin tuloksia, vaan ajattelen, että mulle kaikki nyt heti. Onneksi jotakin pienimuotoista tapahtuu joka päivä ja pikkuhiljaa niistä pienistä asioista tulee suurempia :) Siihen pitää vaan luottaa ja jaksaa odottaa! Puuh. Netistä on onneksi helppo löytää motivoivia juttuja, kuten fitnessblogeja, terveellisempiä reseptejä, treenijuttuja ja motivaatiokuvia. Niistä kaikista ja kanssasisarista saan virtaa jaksaa tätä urakkaa päivästä toiseen (+ tietty T tsemppaa jatkuvasti) Nyt tarvitaan vaan rautaista tahtoa pysyä tällä hyvin alkaneella tiellä!:)

Reasons to be fit- sivusto sisältää motivoivia kuvia, joita tässä alapuolellakin on :)  http://reasonstobefit.tumblr.com/


 Tää viimenen on paras, vai mitä mieltä ootte?:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti