7.1.2014

Treenikuteita ja hikoilua

Täällä on vuosi 2014 lähtenyt oikein kivasti alkuun :). Herkuista oon pysynyt erossa eikä oikeastaan ole kauheasti niitä tehnytkään mieli. Lähinnä iltaisin on vaivannu se, että ois koko ajan kiva mässyttää jotakin, ihan vaan syömisen ilosta :P. Mutta tänään alkaakin sitten oikeat koettelemukset, kun pitää selvitä normaalista työpäivästä syömättä herkkuja ;). Nälkä+kiire+herkut kahvipöydässä on erittäin huono yhdistelmä meikäläisen itsehillinnälle... Mutta ei auta kun yrittää!

Viikonloppuna tuli käytyä hieman alennusmyynneilläkin, kävin tuhlaamassa Supersportin lahjakortin (jonka oon saanu jo viime kesänä synttärilahjaks, mutta oon unohtanut sen tilapäisesti :D). Ja ai, että siellä oli kaikkea ihanaa järkyttävän halvalla! Tämmösiä sieltä jäi käteen, toivon mukaan nää innostaa nyt sit rehkimään salilla useemmin ;)

Ostin siis kaks teknistä jumppapaitaa ja teknisen hupparin ja pitkät jumppahousut. Oli pakko saada noi housut, kun mulla on jo yhet sellaset ennestään ja ne on ihan huippuhyvät! Siirtää hien pinnalta todella hyvin ja ihanan vilposet :). Niin ja makso muistaakseni jonkun 13€ :D.....Alennusmyynneiltä löysin myös mustat tekonahkaset saappaat!:)

 Ja niissä on vielä lämmin vuori sisällä :) (vaikka sitä ei periaattees tarttis ku ei oo ees pakkasta...)Nii ja oon eksynyt salillekin jo pari kertaa, oma personal trainer mukana tietty ;). Ekalla kertaa tehtiin yläkroppaa, siis selkää, rintaa ja käsiä, kun mulla on ollu hartiat niin jumissa. Ja eilen tehtiin semmonen jalkatreeni, että oksat pois! Tsiisus, että olin rikki!:D Kyllä semmonen puhina ja kiroilu kuulu salilla, ku mä yritin punnertaa voimieni takaa :P Oli hyvin lähellä, ettei T:n pitäny kantaa mua autosta sisälle kotio treenin jälkeen, kyllä tuli niin voimaton olo :D Ja hyvä olo, en muista koska oisin viimeks jaksanu rehkiä noin hyvin!
Tätä lisää ♥

Asiasta taas keppihevoseen, kattokaa kuinka hienoja kukkia mun jouluasetelman kukista on kasvanu!


Nää kukat on siis peräisin tästä...


Noi varret kasvo niin pitkiksi, että ne oli pakko leikata pois, ku ne alko kaatuilemaan ja maljakossa niistä alko aukeemaan näin mahtavia kukkia!Ihania kukkia :). Mutta nyt ulos koirien kanssa, ennen iltavuoroon lähtöä! Palaillaan taas :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Missä oot töissä?:) Olis kiva, jos tekisit postauksen sun opinnoista ja siitä miten päädyit nykyiseen työpaikkaas :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :) Valitettavasti en aio täällä kertoa työpaikkaani, mutta kerrotaan sen verran, että sairaanhoitajan hommista on kyse :) Toki opinnoista voin kertoa... Pistän idean mieleeni :)

    VastaaPoista