28.1.2014

Uudenlaista lasagnea ja terveellisempää herkuttelua :)

Mulla on ollu tänään hyvä päivä :) Ehkä se johtu siitä, että puntari näytti -4,1 kg, tai siitä, että nukuin yyyberpitkät yöunet, tai siitä, että salilla jaksoin rehkiä älyttömän hyvin tai siitä, että tehtiin järkyttävän hyvää (terveellistä!) ruokaa tai vaan siitä ihanasta asiasta, että mulla on asiat aikas hyvin :). Olihan siinä taas hyviä syitä hymyilemiseen :). Tämmösistä asioista, kun muistas iloita myös silloin, kun on huonompi päivä!

Tänään tehtiin siis meille uutta, tosi hyvää ruokaa :). Löysin tän reseptin The Good Morning- blogista ja jäi kyllä vakiokäyttöön, sen verran hyvää sapuskaa tuli :). Tehtiin siis kesäkurpitsalasagnea ja siihen löytyy resepti täältä ---> http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/10/08/entista-terveellisempi-kesakurpitsalasagne/  Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos kaipaa terveellisempää versiota perinteisestä lasagnesta :)

Illalla herkuteltiin kevyemmällä vaihtoehdolla omenakaurapaistoksesta ja jätskistä :) Tämänkin resepti löytyy samaisesta blogista http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/09/03/vaniljajadea-ja-omenakaurapaistosta-kaisan-tyyliin/  Tämä oli oikein hyvä vaihtoehto, mutta ei tämä oikeaa jätskiä syrjäytä, mutta silti oikein hyvä, terveellinen korvike :) Muutenkin kyseinen blogi sisältää rutkasti hyviä reseptejä, joita aion kyllä testata jatkossakin!:)

Alan pikkuhiljaa ymmärtämään sen, että myös minä, joka yritän pudottaa painoani, voin silti kokkailla ja leipoa herkulllisia juttuja ilman morkkista! Tällasia reseptejä lisää!:) Oisko teillä vinkata muita sivustoja, joista voi bongata hyviä, terveellisempiä reseptejä?:)

Mukavaa viikon jatkoa!:)

3 kommenttia:

  1. Aina kun lueskelen näitä sun ruokajuttuja täällä, tulee kauhia hinku tulla viettää iltaa teille ja syömää sun loihtimia herkkuja! ;D

    VastaaPoista
  2. Voi, kyllä mä sulle illallistreffit järkkään, jos tykkäisit siitä ♥

    VastaaPoista