19.2.2014

Kasvohoitonautiskelua ja hitusen lätkää ;)

Mulla on ollu tänään oikeen rentouttava päivä :) Maltoin vihdoin varata itelleni ajan kasvohoitoon ja siellä oon siis tänään nautiskellut 1½ tuntia :).Kasvohoito oli nimenomaan puhdistava, joten se sisälsi sen mekaanisen puhdistuksen, joka on kyllä aivan karmeaa! Tämä ei siis tullut mulle yllätyksenä, vaan halusin nimenomaan sen, kun edellisestä kerrasta on, hupsista, reilu 10 vuotta...! Joten tuli todellakin tarpeeseen. Ja tänään kuulin, että tällanen puhdistava kasvohoito ois hyvä tehdä kaks kertaa vuodessa. En tiä kestäsinkö sen noin usein :D. Mutta todella lohduttava asia on se, että mekaaninen puhdistus ei kestä tota koko puoltatoistatuntia vaan jonku 15 minuuttia ;). Se rentouttava osuus kestää siis paljon kauemmin :). Kasvohoidossa sain siis käpertyä lämpöisen peiton alle ja sain oikein nautinnollisen puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan (decolteekin hierottiin) ja vielä naamion ja kosteuttavan rasvauksen lopuksi. Sinne peiton alle ois voinu jäädä torkkumaan koko loppupäiväksi :). Oli siis maksamisen arvonen! Tollasen mekaanisen puhdistuksen jälkeen onki hyvä linnottautua koirien kanssa kotiin päikkäreille ja poistua korkeintaan lenkille loppupäivän aikana, sillä naama on sen verran läikikäs ja täynnä tyhjennettyjä ihohuokosia, ettei paljo huvita ihmisten ilmoilla liikkua :D. Onneksi tiesinkin varata tuon hoidon just vapaapäivälle :).Mutta arvatkaas kuka meinas jäädä hoidon jälkeen jumiin omaan vessaan?:D En siis vessanpyttyyn (sitte tulis kyllä itku, jos perse ois levinny viä entisestään :D) vaan oven taa! Jompikumpi koirista oli tuonu vessan oven taa sellasen kongin, jonne voi laittaa koiralle ruokaa ja sieltä on sitä kiva tonkia kielellä. Siis tännäkönen:


Tuon kongin pinta on semmonen kumimainen, eikä se liikahtanutkaan sieltä oven takaa, ku yritin avata ovea! Sain siis ovea auki jonku 5 milliä enkä ees rynkyttämällä saanu ovea auki enempää! Ensin vähän nauratti, että kuinka mä ny omassa kodissa voin joutua vessaan teljetyksi ja viä koirien toimesta ;). Mutta kohta alko jo hermostuttaa, millä ihmeellä mä täältä nyt pääsen ulos?! Yritin yllyttää koiria ottamaan sen kongin siitä oven takaa, mutta ei ne oikein tajunnu mitä yritin niille selittää :P. Koiratki alka hermostumaan ja ulvoivat vaan oven takana, ku ei se emäntä tuu ollenkaan sieltä pois :D. Aattelin jo, että täällä mä vissiin sit kökötän pari tuntia, siihen asti että T tulee kotiin. Kunnes lopulta sain jollain ihmeellä tungettua pari sormea ovenraosta ja tökättyä sitä kongia eteenpäin, jolloin ovi aukes ;). Oli aika koominen hetki! Pitää vissiin jatkossa alkaa kantamaan puhelinta vessassakin mukana, niin saa soitettua apua :P.

Tajuton karjuminen kuuluu muuten telkkarista, Suomi-Venäjä-ottelusta siis :D Munki oli ihan pakko vähän vilkasta, että mikä siä on tilanne eikä meinaa tästä kirjottamisesta tulla mitään, ku just sillä hetkellä ku on alottamas aina uutta lausetta, niin Suomi tekee maalin ;). Vaikka musta ei truu lätkäfania saa tekemälläkään, niin jotenki mun on ihan pakko silti vähä kattoa, mitä siä tapahtuu ;). Meillä sen fanituksen hoitaa jo yks toinen, jonka piti jopa tän ottelun takia vaihtaa työvuoroa, että pääsi kattomaan sitä kisakatsomonsa kas ;)...

Loppupäiväkin kuluu rennoissa merkeissä, lenkkeilyä ja ruuanlaittoa vaan. Eilisen jalkatreenin jälkeen jalat on taas niin hapoilla, että lenkki tulee tekemään todella hyvää :). Hih, tää on kyllä hauskasti kuvattu :D
Oon muuuten kehränny ku kissa salilla, ku oon saanu pari positiivista kommenttia vuosikymmeniä salille treenanneilta siitä, että meidän treeneissä on tekemisen meininkiä! Eli siis hiki lentää ja tehdään tarpeeksi isoilla painoilla :) Tästä kylläkin kuuluu kiitos T:lle, joka suunnittelee munkin treenit :). Mutta pienistä asioista se hyvä mieli on välillä kiinni, varsinki tämmösen alottelijan kohdalla! Kyllä se motivoi tekemään entistä paremmin :).

Mikäs teitä muita motivoi liikkumaan/treenaamaan?:) Tuo yllä mainitsemani asia ei tokikaan oo ainoa, joka motivoi mua, mutta yksi niistä :). Ois kiva kuulla mikä teitä lukijoita motivoi? Entä onko jollakulla muulla ollut tänään hemmottelua?:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti