6.2.2014

Ketutus

Murr, mulla on tänään huono päivä. Jo toinen ketutuspäivä tällä viikkoa! Vaikka mulla on nyt vapaapäivä, niin tuntuu että heräsin heti väärällä asenteella tähän päivään. Monenlaista ärsytyksen aihetta on ilmassa, kaikesta en viitti täällä kertoa, mutta ainakin sen voin paljastaa, että matkakuume on JÄRKYTTÄVÄN KOVA. Ja se vasta ärsyttääkin, kun tiedän, että nyt ei oo varaa lähteä ulkomaille :( Mun henkireikä, etelän lämpö, on tänä keväänä vaan haavekuva. Ja se vasta tympäsee. Mulle alkaa tää talvi riittämään.Toinen asia mikä ärsyttää on se, että mun näkö on huonontunu sen verran, että iltasin en tahdo nähdä tv-sarjojen tekstityksiä (onko muilla huonompi näkö sillon ku silmät on väsyneet??) ja pimeellä autolla ajaes (eli nyt melkeen koko vuorokauden ympäri!) joudun käyttämään laseja. Lisäks mun silmälasit on ihan kaameet, ja tositosi vanhat ja varmaan vahvuudetki alkaa oleen väärät mun silmille. Joten mun pitäs hommata uudet lasit, mutta kun en haluaisi laittaa semmoseen "turhuuteen" yhtään rahaa. Jos mulla ois reilu pari tonnia nyt ylimäärästä rahaa, niin varaisin itelleni samantien ajan silmien laserleikkaukseen. En voi sietää sitä, että mulla ihan tosissaan on huono näkö.

Toinen "turhuus" mihin pitäs rahaa laittaa on, uus passi ja ajokortti, ku en oo saanu aikaseks vaihtaa niitä viä uudelle nimelle. Ja sitä vartenhan pitäs ottaa passikuva, mutta kun naama ja tukka on ku hevonpe**se, niin ei paljo kiinnosta sekään.Sen lisäks mua ärsyttää se, että mulla on taas pää kipeä, oon saanu kyllä ihanan riesan kaverikseni. En jaksa ees ottaa joka kerta särkylääkettä siihen, ku ei se auta aina. Joten näillä mennään. Venyttelyt oon nyt tällä viikolla alottanu, että jos se nyt sit pikkuhiljaa auttas noihin jumeihinkin.

Mitäs vielä... Olkkariin en oo vieläkään löytäny sopivaa (edullista) kattolamppua, vierashuoneesta puuttuu matto, kylppäristä tikashylly ja uutta sohvapöytääkin pitäs katella, ku tää nykynen on liian iso meidän olkkariin.

NIIN JOO JA paino on jurnuuttanu samas lukemas reilun viikon. (Tähän asiaan oon jo saanu erittäin hyvää tsemppausta, joten ehkä se tästä pian helpottaa, JOS se paino vaan lähtee pian taas laskusuuntaan!)

Tätä alla olevaa ilmettä on T joutunu kattelemaan koko päivän....


PUUH. Sainpas sylkästyä kaikki isoimmat ketutuksen aiheet pihalle! Ja tulipas keveä olo :P

Ja heti kun pahin ketutus menee ohi, ymmärrän sen, että meillä on suunnitelmissa tositosi kivoja juttuja tälle keväälle ja eka kiva juttu jo ens viikolla :) Ja vaikka en ulkomaille asti vielä pääsekään, niin kotimaan pikkureissuakin on tilalle suunniteltu :) Kyllä se tästä taas! Onko teitä muita ketuttanu tänään?;)

8 kommenttia:

 1. No johan oliki kunnon ketutuspostaus! :D Mun pieni masistelu ei ollu mitään tähän verrattuna... Toi kissakuva oli ihan paras! Kuvaa varmaan hyvin sun tuntoja... ;)

  Onpas peestä kun sun näkö noin on huonontunu, että joudut koko ajan laseja käyttään! En tie mikä sun budjetti on mutta nyt on tosi tosi paljon tarjouksia silmälaseista, Nissenillä yksitehot alkaen 25e (varmaan jotain tylsismalleja) mut sit seuraava porras oli 75e että sillä saa varmaan jo ihan kivatki lasit! Ja Specsaversilta saa jatkuvasti tosi halvalla, mulla on ollu sieltä kahdet lasit ja kesti monta vuotta... Hain just tällä vkolla kans uudet lasit. Kävin liikkeessä kerran, meni 20 min, näöntarkastus, lasit ja kotelo hintaan 99 ja vkon päästä lasit päässä.

  Mitäs sit vielä... Niin toi passin ja ajokortin uusiminen on kyllä mälsää ja siihenki menee rahaa. Mutta kuules rouva sulla on MAAILMAN IHANIN tukka, aivan to die for, että siitä et kyllä saa valittaa :D Mä kehun sitä mun kampaajalleki joka kerta...

  Ja loppukysymykseen, että ei oo ketuttanu tänään. Erityinen piristys oli, ku sain yllättävän kommentoin tohon mun junapostaukseen, käy piruuttas kattomas kuka sie oli kommentoinu...!

  Tsemii ja mukavaa vkolopun alkua :)

  VastaaPoista
 2. No joo kuule, on ollu ihan piip* päivä! Kissakuva ja varsinki toi tiikeri on kyllä kuvannu tätä päivää oikein hyvin ;) Nii ja sit joka väliin tota mutru-ilmettä :P

  Ja en mä siis koko aikaa käytä laseja (ne on niin kaameet, että en käytä niitä ihmisten ilmoilla!) mutta siis kuiteski joka päivä. Ja kiva ku olit ollu noin tehokas ja selvitelly niitten lasien hintoja! Pitäs vaan nyt ryhdistäytyä ja katella tosiaan noita tarjouksia ni vois päästä siitä ongelmasta vähän edullisemmin. Sitte niitä laseja ainaki viittis pitää, jos ne ois kivat...! Hmm.... Ja voi, että sä oot hankkinu uudet lasit!:) Nään ne varmaan ens viikolla??:) Ei todellakaan pahanhintaset!!

  Nii ja tukkaongelmaan, mutta ensin kiitos kehuista!:D Ongelmana on siis mun otsatukka, jota yritän para-aikaa kasvattaa kokonaan pois ja jotenki en tiä mihin päin sitä veivaisin että se näyttäs kivalta... Joten siks ärsyttää koko reuhka.

  Mutta kiva, että sua ei ainakaan ketuttanu tänään :P Ja mullaki on ollu maailman suurimmat ärsytyksen aiheet ilmassa, mutta no can do, ku vaan ketuttaa ni sit vaan ketuttaa :D

  Luin ne sun blogin kommentit..!! Sait sitte veeärränki kiinnostumaan sun blogista..!!:D

  VastaaPoista
 3. kyllä ketuttaa taas kaikki tääki :D .... väsyttää, si tuli vähä mussutettua karkkia pitkästä aikaa, koulu ressaa.. puuuh.. huomenna ryhdistäydytään :D kulkeeko tää ketutus suvus.. ?

  VastaaPoista
 4. Joo tuttu tunne, noita fiiliksiä tulee väliin turhanki usein, mutta hyvä jos nyt jo parempi..:)
  Tuli vaan tosta ajokorttiasiasta yhtäkkiä mieleen, kun muistan, että joku olis sanonu saaneensa jopa sakot (?), kun ei ollu kans saanu aikaseksi häiden jälkeen hankittua uutta korttia, et oli asia vähä venähtäny ja poliisit oli sattunu pysäyttään...mutta en kyllä muista kuinka pitkä aika niistä häistä siinä vaiheessa oli menny, että kuinka herkästi noin voi käydä...
  Oli se vähä hampaiden kiristelyä, kun melkein 100e siihenki hommaan uppos, että molemmat paperit uusittua..!:/

  VastaaPoista
 5. Jessi: sitä ketutusta on välillä liikentees, koitahan säki jaksella ♥ :) Ja Anna: Hups! Tuota en tiennykkää, että vois saada sakot!:D Eli pitääpäs laittaa se passi ja ajokorttiasiakin pikasesti vireille.... Kaikista tylsintä vaan on käydä siinä passikuvassa, ku siitä tulee aina ihan kamala :D Nii ja rahaa tosiaan uppoaa ihan kiitettävästi :(

  VastaaPoista
 6. Ootko käyny hierojalla ton päänsäryn takia?Mulla oli silloin ku yötyötä tein niin jatkuvasti pää kipiä ja oli siis niskahartia seudusta johtuvaa.Aloin käymään sit säännöllisesti hierojalla(kävin ensin tiheempään ja sit harvennettiin..olisko ollu 1 paris viikos) ja se autto kyllä mulla siihen että ei ollu läheskään niin usein pää kipiä.
  t.k.l-m

  VastaaPoista
 7. Hierojasta ois varmasti apua, sitä oon kas miettiny että pitäs semmoselle varata aikaa, mutta ku ei oo koskaan muka ylimäärästä rahaa ja en oikein tiä täältä Lapualta hyvää hierojaa, ku se sais melkeen olla joku fysioterapeutti...

  VastaaPoista
 8. No mä kävin ihan tavis hierojalla ja kyllä se sen homman osas!
  t.k.l-m

  VastaaPoista