7.2.2014

Parempi mieli

Huh, eilisen ketutus on vain paha uni enää ;). Ja monellakin tapaa tää päivä on ollut parempi, esim. päätä ei oo särkeny yhtään, jes! Ja oli eilisen ketutuksesta se hyöty, että päätin sitte ärsytyksen multihuipentuman päätteeksi varata juurikasvun värjäykseen ajan, niin ei ärsytä tää reuhka ihan niin paljoa mitä aiemmin ja varasin ajan myös Specsaversille näöntarkastukseen ja uusien lasien valitsemista varten (kiitos vaan Taru vinkistä!:)). Niin ja matkakuumeeseen toi helpotusta eilen tehty varaus, siitä sitten myöhemmin lisää :). Kyllä se tästä taas :) Aamun käynnisti mukavasti myös parin tunnin kävelylenkki ystävän seurassa innokkaasti pulisten (millä sitä juttua aina piisaa niin paljon?!:P) Lenkin jälkeen otettiin koirien kanssa päikkärit, minä puolen tunnin ja koirat parin tunnin unet ;)


Ja kun T pääsee töistä, me rykästään salille huhkimaan ja sen jälkeen saaki loppuillan huilia :). Oikein hyvällä fiiliksellä alkaa tämä viikonloppu, vaikka se onkin työntäyteinen meillä kummallakin.

Ja mun on aivan pakko jakaa teille pinaattisen kanapastan ohje, jota tehtiin eilen! Ihan superhyvää ja helppoa :) Me käytettiin vuohenjuuston tilalla salaattijuustokuutioita ja tuli oikein hyvää :) Suosittelen kokeilemaan :) Täältä löyty resepti siihen: http://pirkka.fi/ruoka/reseptit/130354-pinaattinen-kanapasta

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!:)


2 kommenttia:

  1. Hei Jonna!! Voi, että kun olis tullut puheeksi "rillit" sunnuntaina, kun nähtiin pikapikaa siin meidän talon edessä, En mitenkään halua arvostella "speksaria", mut Lapuan Instrun naisilta saa huippu hyvää palvelua ja sieltä löytyy ihania kehyksiä esim Guess,prada, jne eikä oo pahan hintasia. Oon jo hankkinut ainakin kolmet lasit sieltä. Kandee käydä myös sielläkin. : ) Muksaa vkonloppua! T:Laserista haaveillut rillipää vesitornillta ; )

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että täältäkin saa hyvää palvelua :) Mä valitsin ton enssijasesti hinnan takia, mulla on näistä liikkeistä tosi vähän itellä kokemusta, mutta pitää tsekata Lapuan Instrun valikoima sitte, jos en Specsaversilta löydy etsimääni :) Ja kiva ku kirjotit, kivaa vloppua teillekin!:)

    VastaaPoista