28.2.2014

Poreilevaa reissua tiedossa

Taisin lupailla, että tällä viikolla näissä postauksissa ois jotain muutakin sisältöä kuin yrjöä? No, ei menny ihan niinku Strömsössä, T nimittäin sai samaisen taudin mun perään. Oma olo on kohentunut kylläkin jo reilusti ja ruokahalukin palannut, maha on aina vaan "vähän outo" mutta sen kanssa nyt pärjää ja T kas alkaa olla jo paremman puolella. Eli näyttäs siltä, että vlopun kiva reissu tulee toteutumaan ainakin meidän kahden osalta, katsotaan päästäänkö jopa koko porukalla matkaan :). Ollaan siis lähössä ystäväpariskunnan kanssa viettämään aikaa Vaasaan ja yövytään hotelli Kanttarelliksessa http://www.kantarellis.fi/ :) Uijui, sinne oon halunnut jo vaikka kuinka kauan, kerran ollaan hotellin ravintolassa oltu syömässä (ihana paikka ja hyvää ruokaa), mutta nyt päästään nauttimaan oman hotellihuoneen POREAMMEESTA ja saunastakin :). Aah ♥ Sen voimalla on tää viikko puurrettu töissä puolikuntosena ja nyt alkaa ansaitut vapaat :) Vielä en uskalla kuitenkaan aivan huokaista helpotuksesta, sitä diagnosoi itellensäkin jo yhtäsuntoista vaivaa jokasesta pikkukolotuksesta ja särystä, mutta eiköhän tästä luulotaudistakin vielä päästä ;)

Ihana siskoni on juuri matkalla meille viettämään vloppua ja samalla jää meille koiravahdiksi ♥ Meillä on tosi vähän läheisiä täälläpäin, jotka pystyis/haluais hoitaa välillä meidän koiria, mutta onneksi meitä autetaan tuolta kauempaakin käsin aina kun vaan mahdollista. Siitä oon äärettömän kiitollinen ♥ Tämmösiä asioita en unohda koskaan ja pyrinkin siihen, että pystysin jollain tapaa olemaan myös itse avuksi, sitten kun sille on tarvetta. Ystävät (ja siskot) on tärkeitä tästäkin syystä ♥

Hei, ja mä sain ne silmälasit!:) Tai tarkemmin ottaen ostin sitten kahdet lasit ;). Näkö oli huonontunu ihan vähän vaan toisesta silmästä, mikä oli positiivista, mutta nyt on uusia, kivoja laseja, että jos niitä sitten tulis kas välillä pidettyä...! Niistä toivon mukaan näätte parempia kuvia joskus, mutta tässä nyt yks ;)Hilpeää viikonloppua teille kaikille!:)

2 kommenttia:

  1. Hei tosi hienot noi pokat! Ilme erityisesti on vallan muikea :D Ja laita niistä toisistaki kuvaa! Oliko sopivan hintasia nyt sitte? ja pitäkäähän hauskaa viikonloppuna! Ootte sen ansainnu ku ootte raukat kurataudista joutunu kärsiin ^^

    VastaaPoista
  2. Muikia oli ilme ja niin oli hintakin kyllä :/ Ei löytyny mun kasvoille sopivia kehyksiä halvemmasta tarjousluokasta (kun sai kahet kehykset siis yksien hinnalla) mutta jos näillä mentäs nyt sit monta vuotta niin ehkä se oli sijottamisen arvonen juttu :) Mut laitan kuvaa ku saan otettua :)

    VastaaPoista