23.2.2014

Sairastelua

"Erilainen viikonloppu" alkaa pikkuhiljaa oleen takanapäin. Täällä on vietetty pe-la välinen yö vessan kanssa seurustellessa, aikamoisen mahataudin kourissa siis. Se yö meni ilman unia ja sitä on yritetty loppuvloppu tasotella, onneks oksentaa ei oo enää tarvinnu ja kai tuo mahakin tuosta pikkuhiljaa rauhottuu. Meni siinä sitte yks työpäivä plörinäksi ja monta kivaa pikkujuttua jäi tekemättä vapaitten aikana, mutta onneksi ei ollu mitään isompaa sovittuna. Ens vloppuna oiski sit paree olla terveenä, ku ois kivaa tekemistä tiedossa, siitä sitten lähempänä paremmin :). Tänään uskalsin pistää nenääni jo ulkoilmaan pikkulenkin muodossa, joten eiköhän se tästä taas. Kyllä sitä terveyttä taas arvostaa, kun vaan hetkenki on kroppa sekasin! Ja saatiinpahan se junnaava paino laskusuuntaan ;D.Mutta mikäs mulla on täällä ollessa, kun mut peitellään yöllä kolmen peiton alle palelemisen takia, haetaan juotavaa ja sankoa sängyn viereen ja haetaan vessasta takas sänkyyn useamman kerran, ku ei lattialta meinaa päästä pystyyn huimaamisen takia. Tämmösiä asioita osaan kyllä arvostaa ♥ Muutenkin kaikki tässä elämässä on omasta asenteesta kiinni.

Mut nyt meen raaputtaan mun arpaa, jonka T toi mulle lohdutukseksi kaupasta ;) Jos meistä vaikka tänään tuliskin miljonäärejä ;) (Suurin voitto siin taitaa kyl olla 20 000€ mutta kuitenkin ;))

Terveempää sunnuntai-iltaa teille muille!:D Katotaan jos ens viikolla näis postauksis ois jotain muutaki sisältöä ku tätä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti