16.2.2014

Sisustuskutsut

Mulla oli tänään niin kiva päivä :). Ystävänpäiväviikonloppu huipentu sisustuskutsuihin täällä meillä ja sain useamman ihanan ystävän paikan päälle ♥ Herkuttelujen lisäksi useampi taisi löytää kotiinsa sisustustavaraa ja mulla ainakin alkoi kuumeinen ideointi, mitä kaikkea kivaa täällä kämpässä voisi tehdä :). (T on tästä varmasti riemuissaan ;)) Itsekin siis löysin kaikkea kivaa, niistä sitten lisää myöhemmin :). Ystäväni Taru, joka jaksoi osallistua kutsuihin Tampereelta asti ♥, otti järkkärinsä mukaan ja sain laadukkaita kuvia myös tänne bloginkin puolelle ;). Kiitos Taru!:)

Kihniössä asustava ystäväni, joka siis on yksi VeVe:n omistajista, pakkasi autonsa täyteen sisustustavaraa ja hurautti tänne meille pakullansa :) VeVe:n tuotteita, voi tilata myös verkkokaupan kautta, täältä: http://www.veve.fi/

Meidän vierashuone ja makkari täytty kaikista ihanista jutuista :) Seassa oli myös lasten leluja, meidän porukan lapsiperheitä ajatellen, joita VeVe myöskin myy.
Pari pikkuherraa kelpuutettiin meiän naistenpäivään mukaan ;)


Nii ja sitte se juttu, mitä mä oon odottanut jo monta päivää eli ne herkut ;) ja varsinki se, että tänään mäkin annoin itelleni luvan syödä niitä!:) Tämmösiä siis tein kutsuja varten :)Tässä on amerikkalainen suklaajuustokakku, jonka päälle murskasin reilunkokosia kimpaleita valkosuklaata :) Tämä menikin kuin kuumille kiville, tiesin sen jo entuudestaan, kun oon tehnyt tätä joskus ennenkin :). Ohjetta muutin sen verran, että taloussuklaan korvasin maitosuklaalla, kun en siitä tykkää. Sen vuoksi kakku on vaaleampi kuin ohjeen kuvassa. Ja muille herkkusuille, resepti löytyy täältä: http://www.valio.fi/reseptit/amerikkalainen-suklaa-juustokakku/Ja tässä karppipohjalla tehtyä pizzaa... http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=83Nämä mansikkasitruuna-leivokset tilasin Honkimetsän herkusta, oli kyllä nam!:)Lällyilytucceja ;) Jotka ikävä kyllä pehmenivät noiden kurkkujen takia ja hajosivat tosi herkästi! No tietääpä ens kerralla, ettei laita mitään sydänkurkkuja ;)

Oli ihana iltapäivä ystävien seurassa, tämmösiä pitäs olla säännöllisin väliajoin, tuli niin hyvä mieli ♥

PS. Muistatteko kun rutisin pari postausta takaperin, kuinka mulla ei oo mattoa vierashuoneessa? No nyt on, se ihana valkoinen pörrömatto vilahtaakin tuolla alkupään kuvissa :) Ostin sen käytettynä, eikä siinä oo mitään tahroja ja se on just pesty ja makso vaan 50€! Ja ne sisustustikkaat, mistä kas tuhisin jotakin kiukkuiseen sävyyn. No, nyt mulla on nekin kylppärissä!:) Ihana T tais kyllästyä mun kitinään ja tekaisi ne mulle viime vloppuna :) Mii sou häpihäpi ♥ Ja ne on niin täydelliset tuohon pikkuruiseen nurkkaan :) Pienestä se elämä välillä hymyilee :)
Huomenna mä pääsenkin sovittelemaan uusia rillejä, pitäkää peukkuja, että mä löytäsin jotku kivat ja mielellään edullisesti!;) Kivaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa teille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti