15.2.2014

Wanhat ja brunssia :)

Mun piti julkasta tää postaus jo eilen illalla, mutta meni niin myöhään kotiutuminen, etten jaksanu enää ruveta muokkailemaan tekstejä ja lataan kuvia, vaikka olin pohjaa jo automatkoilla kirjotellutkin. Päästiin nimittäin viettämään ystävänpäiväiltaa pikkusisarusten wanhojen tanssien merkeissä!:) Ja kyllä sai isosisko olla ylpeä pikkusiskosta- ja veljestä ♥ Ihan mahtavaa oli päästä näkemään tanssit ja kuinka hienosti kummallakin esiintyminen sujui :). Tietysti huokailin tapani mukaan myös ihanilla puvuille, voi mäkin haluaisin päästä johki kekkereihin mihin vois pukeutua yliylihienosti! Semmosia vaan harvemmin järjestetään :( Ja omat häät meni jo ;)

Tää on aika huonolaatunen kuva, kun otettu mun puhelimella, mutta tästä nyt näette edes hieman eilisillan pukuloistoa :)


Ja täs vielä toinen kuva, missä näkyy useampi puku, sorisori tää järkyttävä kuvanlaatu! (Mun sisko kavereineen laulamassa ennen tanssin alkua :))


T päivysti lätkäottelun tilannetta väliajalla... (Ja paluumatkalla sitä jotain erittäin tärkeetä ottelua piti kuunnella radiostakin, oujee...) PS. Kyllä puku tekee miehen!♥


Pääsin itekin laittamaan jalalla koreasti, ainakin valssin askeleet (ne hurjan vaikeat) vielä löyty häiden jäljiltä pääkopasta ;). Ikimuistoinen ilta kyllä kaiken kaikkiaan ♥

Mutta sitten palataan vielä ajassa taaksenpäin eli eiliseen aamupäivään :) Meillä oli molemmilla vapaapäivä, joten sen kunniaksi painelimme suoraan sängystä päin (ennenku aivot tajuaa mitä tuli tehtyä) lenkille koirien kanssa ja hikoilun päätteeksi saunomaan :) Oikein piristävää vaihtelua aamuihin!:) Ystävänpäivän kunniaksi tekaisin meille (T:n avustuksella kylläkin) brunssin ja herkuteltiin suht terveellisillä herkuilla :) Eli sokeria ja rasvaa ei käytetty ollenkaan ja jauhojakin ihan vähän vaan täysjyvävehnäjauhoja käyttäen :). (Tai no, hillossa oli kyllä sokeria nii ja tuoremehussa, mutta ei me mitään täyslakkoa olla tehtykään)
Hunajamelonia :)...Rahkapizzaa ja protskulättyjä :) Pizzaan tuli laitettua ehkä vähän liikaa valkosipulia mun makuun, mutta muuten oli kelvollinen ohje :) Täältä löytyy resepti: http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/08/03/rahkapizza/ Ja protskulättyihin löytyy monia ohjeita, mutta niitä voi tehä esim. tällä ohjeella http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/07/27/maailman-paras-aamiaislettu/Oli kivaa herkutella brunssin merkeissä, kun sitä tulee todella harvoin tehtyä ja nyt oli vielä hyvä päivä nautiskella siitä :) Rakkauden päivän kunniaksi mua hemmoteltiin ihanalla kukkakimpulla, kyllä T vaan osaa nää jutut ♥Tää päivä kuluukin sitte siivotessa ja leipoessa, sillä huomenna meillä on täällä sisustuskutsut!:) Halusin järjestää ystäville kivan herkutteluiltapäivän ja sisustusjutut sopi siihen oikein mainiosti kahvittelun lisäksi :).
Niin mahtavaa saada useampi mun ystävä tänne samaan aikaan, tää on harvinaista herkkua ♥ Huomisen kunniaksi pidän myös mun tän vuoden tokan herkkupäivän!:) Ja sehän tietää runsasta leipomista ja sokerilla ja rasvalla mässäilyä, kun kerrankin annan itelleni luvan ;) Sitä silmällä pitäen, tänään täytyy kyllä painella salille, kun en oo kolmeen päivään ehtiny sinne työvuorojen vuoksi. (On kyllä ollu jalatki edellisestä treenistä niin hapoilla, ettei oo ollu paljo salille menemistäkään ;))

Sisustuskutsuista ja varsinkin herkkupuolesta tuutte varmasti kuulemaan myöhemmin lisää, mutta nyt kauppalistan tekoon :) Ihanaa Ystävänpäiväviikonloppua kaikille mun lukijoille, muistakaa helliä läheisiänne ja varsinkin tänä vloppuna olla yyberlällyjä!:)

2 kommenttia:

  1. Ja olihan hieno ja huisin hauska iltapäivä,vattalihakset(MIKKÄ??) on ihan kipeenä! XD Valtava kiitos emännälle vielä runsaista herkuista,kyllon taas tukeva olo,sekä ihan mahottoman hyvä ja keveä mieli!! <3 T: Se sähköpostin ahkera käyttäjä :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne vatsalihakset siellä alla on, trust me!!:D Ja niin kivaa, kun säkin pääsit mukaan ♥ Ja onnistu tää kommentointikin ilman sitä spostia, jee!:D

    VastaaPoista