3.3.2014

Kanttarellis koettu, pannaria syöty ja juoksuaskelia otettu

Reissu tehtynä, toisilla alko tänään arkinen aherrus, mulla vasta huomenna :). Kyllä kotiin vaan on aina kiva tulla, varsinki ku on hetken ollu poissa. Kaks matkalaista jo valmiina lähtöön, puolet porukasta vielä noutamatta kyytiin :)...


Hassu Muru luuli kas pääsevänsä mukaan ja hyppäs jo takakonttiin ootteleen matkalle lähtöä... Ehkä ens reissulle koiratki otetaan mukaan :)


Kanttarellis oli just niin rento ja tunnelmallinen paikka, ku olin aatellukki, mitään valittamisen aihetta ei löytynyt :). Poreet tuli testattua ja syötyä hyvin :)

Kaupungilla laskiaispulla (luultavasti tän vuoden eka ja viimeinen, nyyh) ja suklaacupcake cappuccinon kera :) (kun mikään ei riitä herkkuperseelle herkkupäivänä!;))


Sit välillä hotellille saunomaan ja lillumaan.... Pari karvajalkaa matkalla poreisiin :P
"Älä ny vaan pudota sitä puhelinta sitte sinne ammeeseen!" No en pudottanu onneks ;)


Sit herkutteleen viä ravintolan puolelle, tällä kertaa suolasta ;)
Omnom, kyllä oli hyvää, mutta voi pojat, kuinka täyteen sitä taas piti ittensä ahtaa... Ja sama homma aamupalalla, joka kerta sitä pitää hotellin aamupalalla ahtaa ittensä ihan ähkyyn asti. Ehkä ens kerralla osais syödä samalla lailla kun kotonakin tai ainakin saman verran ;).

Kotona koirilla oli oli niin kivaa hoitajansa kanssa ;) Lunalla varsinki on selkeesti ollu mun siskoa ikävä...
"Mä tuun nyt syliin"


"Mä seuraan sua ku hai laivaa..."


"Miks meiän hoitaja ei oo viä heränny, päästäkää mut herättämään se"


Toiminnallinen vloppu siis ja kiva, että ehdin myös siskoani näkemään :)

Ai niin, tämä piti vielä teille jakaa :) Tein siis perjantai-iltana sellasta mustikkabanaani"pannaria", kevyttä versiota siis ;) Ihan ok, mutta mun makuun ois saanu olla makeutta vähän enemmän... Tuli tätä kuiteski vetästyä kolmeen pekkaan semmonen piirakkavuuallinen, joten ei ihan pahaakaan voinu olla :P Täältä löytyy resepti: http://startlivingyourbestlife.fitfashion.fi/2014/02/27/mustikkabanaanipiirakka/


Tää alkanut viikko startattiin aamulla kevään ekalla juoksulenkillä! Tästä se taas lähtee :) (Mutta toi lumi sais kyllä sulaa välittömästi pois!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti