25.3.2014

Pihasuunnitelmia ja muuta keväistä tohinaa :)

Aurinkoinen sää ja vapaapäivien alkaminen tarkottaa sitä, että löytyy taas aikaa kirjottaa postauksia :). Tässä blogihiljaisuuden aikana on kyllä tapahtunut yhtä sun toista, mistähän oikein alottasin! Myin oman autoni, astra vaihtu tällä kertaa corollaan, pääasiassa vaihdoin auton sen vuoksi, että halusin bensasta siirtyä dieseliin, kun noita kilometrejä tulee nykyään ihan kiitettävästi. Sit meiän toinen auto kärsi vaurioita, kun pakettiauto peruutti meidän auton kylkeen kaupan pihassa, (Vakuutukset on aika jees juttu tämmösis tilanteis!) mutta peltiä saa aina uutta ja pääasia, että kellekkään ei sattunu mitään, vauhti oli sen verran hiljanen. Ystäviä on nähty, terapeuttisia keskusteluja käyty monen läheisen kanssa eri aiheista, liikuttuakin on tullut (paitti viime viikolla, kun oli niin paljon kaikkea muuta pakollista hoidettavaa), Murun kanssa käyty eläinlääkärissä poistamassa hammaskiveä (raasu oli loppupäivän ihan töttöröö nukutuksen jäljiltä ja emännällä kauhee morkkis koirien hampaiden hoitamatta jättämisestä) ja kaiken muun ohella käyty tietty töissä. Kovasti on myöskin mietityttänyt ajatus siitä, kuinka tärkeää terveys on ja kuinka kamalaa on, kun se järkkyy. Palauttaa kummasti asiat tärkeysjärjestykseen.

Kaikkea kivaakin on kuitenkin mielessä liikkunut :). Sain ison suihkulähdealtaan, jonka meinaan kaivaa meidän takapihalle, kun kelit sen sallii :) (Tai katotaan nyt kuka siä lapion varres sit lopulta joutuu olemaan ;)) Tykkään ihan älyttömän paljon kaikista vesielementeistä ja lähes aina on takapihalta löytynyt jonkinlainen vesiaihe :) Se veden lorina on niin rauhottavaa :) + että koirat saa siitä hyvän juomikupin :P Nyt onki isompi juomakuppi tällä kertaa :D Tämmösen siis sain eräältä ihmiseltä, joka ei tätä enää tarvinnut :)


Tuohon meinaan ostaa vielä kunnon pumpun :).Oon aivan into piukeena suunnittelemas kaikkea ihanaa sen ympärille ja muutenkin meidän takapihalle :). Kyllä on puutarhasivuilla tullu surffailtua hetki jos toinenkin ;).

Toinen juttu, mitä oon kovasti miettinyt, eli meiän takapihan ja vieressä kulkevan tien väliin jotakin näköestettä. Luultavasti jotakin pensasaitaa olis tulossa, siihen saan onneksi apua yhdeltä ystävältä, kun omat taidot ei taida riittää siihen :). Alkaa pensaiden ja perennojen nimet pikkuhiljaa tulemaan ulkomuistista, vaikka hortonomin vikaa mussa ei ookaan, mutta yritystä sitäkin enemmän :). Tähän kohtaan siis me tarvittas jotaki näköestettä.


Ja varsinki tämä osuus mistä näkee suoraan meiän takapihalle on semmonen mihin tarvittas näköestettä (alapuolella). Suojaa tarvittas oikeestaan vaan kesällä, kun talvella me ei paljookaan olla tuolla takapihalla, joten suojan ei tarvis olla ikivihreää, kuten kuusiaitaa tai tuijia. Elikkäs sen vuoksi ollaan kateltu kaikennäkösiä pensasaitoja. Katotaan mitä me lopulta keksitään :)


Kevään osalta kalenterikin alkaa täyttyä kivoista menoista, todella loistavaa, tuleepahan kesä nopeammin :). Lauantai-iltana haistoin muuten ekan kerran ilmassa grillimakkaran tuoksun! Kyllä herahti vesi kielelle, vaikken mikään makkarafani varsinaisesti ookaan :P

Niin ja oon suunnitellut taas vähän lisää mun unelmien taloa... Kohta pitää ostaa kansio ja alkaa kokoomaan sinne noita mun kaikkia ideoita :) Tätä se kevät teettää :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti