6.3.2014

Repsahduksia ja kesän odotusta

Tää viikko on lähtenyt liikkumisen puolesta paljon paremmissa merkeissä käyntiin, kun viime viikko sairasteltiin. Harmikseni huomasin, että viikkokin tekee jo hallaa ja esim. jalkatreenissä jouduttiin laittamaan pienempiä painoja ja SILTI mulla oli kovin jalkatreeni ikinä! T kuulemma luuli, että alan itkemään kesken treenin, ku oli naama jo niin rutussa :P. Itkeä ei sentäs tarvinnu, mutta oksennus meinas lentää ;). Mutta mikä fiilis treenin jälkeen ♥ Lenkkeiltykin on ahkerasti ja ystäviä nähty siinä samalla, tänään taas yhden kaverikoiran ja emännän kas lenkille ja T:n kanssa salille :).

Vuoden eka "repsahduskin" on koettu! Olin työkavereiden kanssa koulutuksessa eilen (nähtiin muuten aika raflaavia kuvia erilaisista haavoista, tällä kertaa kukaan ei pyörtyny, mutta viimeksi kuulemma pyörty :D) ja siellä tarjottiin kahvin kanssa suklaaleivokset! Slurps ja nam. Tottahan minäkin sellaisen otin, kun ei ollut terveellisempääkään vaihtoehtoa tarjolla ja omia eväitä kahvitauolle ei ollut mukana. En koko päivänä aatellut, että se mua haittais, kyllä sitä nyt joskus voi vähän joustaa, mutta kun ilta koitti ja "paljastin" T:lle mitä tuli syötyä, ni voi jestas mikä morkkis! Vaikka en ees saanut saarnaa. No, tänään taas reippaillaan sen suklaaleivoksenkin edestä! Mutta siitä kyllä kehuin itseäni, että vaikka melkeen jokasella haavatuote-edustajalla oli tuolla karkkia tai suklaata tarjolla niin yhtään sellasta en ottanut :). Pikkuhiljaa alkaa asenne siis muuttumaan.


Ja aivan ihanaa, että kadut alkaa pikkuhiljaa kuivumaan, kesä on aivan pian täällä! Kovasti tekis mieli jo heilua haravan kanssa pihalla, mutta ehkä mä vielä pari päivää maltan odottaa. Viimeksi sain sunnuntaina haravoimisinnon päälle, mutta en jaksanut sitä kuitenkaan toteuttaa ja onneksi en, kun maanantaina tuli lunta ;). Täällä odotetaan kesää kyllä jo todella kovasti, oon niin innoissani tulevasta kesästä, ettei mitään rajaa :). Vaikka meillä ei ookaan (vielä) mitään kesäsuunnitelmia tehtynä, niin silti mua aikalailla kutkuttaa ajatus, että tästäkin kesästä tulee huippukiva!:) Ja mikä mahtavinta, mulla on ekaa kertaa elämäni aikana palkallinen kesäloma! Ja hyväs lykys vielä samaan aikaan ku T:lla :).


Onko muilla jo ajatukset tulevassa kesässä?!:)

2 kommenttia:

  1. En tiennykään, että sullakin on blogi :) Jee, saan taas uutta luettavaa :)

    VastaaPoista
  2. Luetaan sit puolin ja toisin blogejamme :)

    VastaaPoista