15.4.2014

Liukuvärjätty kesätukka

Mä muistan, kun muutin Lapualle ja puntaroin, että kenenkähän käsiin mä uskaltasin luottaa tän hiuskuontaloni, kun oon aika tarkka siitä, kuinka mun ja kampaajan ajatukset kohtaa tukkatyylin luomisessa. Yhteisten tuttavien myötä kuulin Jenhairin Jennistä (N.) ja siitä se sitten lähti :). Aina oon lähtenyt tyytyväisenä kampaajalta kotiin. Toki siihen vaikuttaa myös se, kuinka hyvin asiakas itse osaa kertoa, mitä haluaa tukalleen tehtävän. Ei ne kampaajatkaan sentään mitään ajatustenlukijoita oo ;). Lisäksi tykkään Jenhairista siitä syystä, että palvelut on edullisia (ei siis Lapuan kallein paikka..!) ja ajan saa lyhyellä varotusajalla, ite en vois kuvitellakaan, että kävisin sellasessa kampaamossa, johon pitäs aika varata paria kuukautta aiemmin.

Lisäks tykkään Jenhairin nykysistä tiloista, jotka sijaitsevat Siiriläntiellä, lähellä Kristillistä opistoa. Tilat on sen verran isot, että siellä mahtuu hyvin kaksi kampaajaa toimimaan, Jenni N. sekä Jenni V. kumpikin ihan loistavia työssään :). Ja mikä tärkeintä, työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja nauru raikaa usein, ainakin näin tuttujen kesken :P Erittäin piristäviä visiittejä siis Siiriläntielle tullu tehtyä :)

Jotain ehkä kertoo Jennin taidoista sekin, että hänellä on ollut kunnia tehä kampaus mun polttareihin ja häihin :). Useinhan hääkampaus on jopa koko elämän tärkein kampaus :)

Ja tänään mulla on teille hyviä uutisia :). Nimittäin mun tukkajahkailut on vihdoinkin siirtyneet puheista tekoihin ja Jenni N. loihti mulle ihanan kesätukan!:) Nyt ootellaan vaan sitä kesää :P

Tästä lähdettiin.... Mulla on tuossa tukassa siis jo ennestään kevyttä raitaa ja tumma pohjaväri.Mestari työssään ;)....Tämmönen söpöliini saattaa Jenhairin tiloissa tulla välillä tervehtimään :).... Oliver-herra :)
Ja tämmönen siitä tukasta tuli :)Elikkäs latvoja vaalennettiin ainakin parilla eri sävyllä, tyvi värjättiin hitusen vaalemmalla ku mitä aiemmin ja vähän leikattiin :). Niin ja kiharoita vielä latvoihin :)

Kotona otin vielä lisää kuvia, eihän tällasta tukkaa malta olla kuvaamatta!:)Olin siis ihan älyttömän tyytyväinen lopputulokseen :) Mitäs mieltä lukijat on?!:) Jos joku muukin innostu ja kiinnostui Jenhairista, lisää tietoa löytyy esim. facebookista, jossa he ilmoittelevat mm. ajankohtaisia tarjouksia ja peruutusaikoja :) https://fi-fi.facebook.com/pages/Parturi-Kampaamo-Jenhair/124579597617494

Postaus toteutettu yhteistyössä Jenhairin kanssa

5 kommenttia:

 1. Siis vau!! Nuohan sopii sulle paremmin ku hyvin!! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno tukka!!!

  t.k.l-m

  VastaaPoista
 3. Siis WAU, ihan sairaan hieno tuli!!! Tosi räyhee! Ja oot niinku ammattimalli ku poseeraat noissa kuvissa, perskules sentään :D Ja kiharat latvoissa tuo kivasti esiin ton liu´un :) Ihan napakymppi!

  p.s. ja on suuren maailman meininkiä kun on yhteistyöpostaus ;) =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos naiset!:) Ja Taru, juu-u, tosi ammattimaista posea :P Vähä pitää ees yrittää ;) On ny niin starameininkiä :D....

  VastaaPoista
 5. kiva fleda (jossen muistanu eilen sitä sanoo...) pitäs kans keksiä jtn raidan tynkää blondien sekaa 8)

  VastaaPoista