29.4.2014

Makeanhimo

Tiiätte varmaan sen tunteen, kun tekis mieli vetää kaikki makeat mitä kaapeista löytyy eikä tuu mieleenkään syödä mitään terveellistä. No, tänään on kyllä ollu just sellanen päivä. Iltapäivällä työmaalla iski niin kauhea sokerinhimo, että oisin voinu syödä vaikka pussillisen suklaadonitseja, pari karkkipussia ja vaikka viä päälle paketin jätskiä suklaakastikkeella ;). Tän setin jälkeen olo ois varmasti ollu aika mehevä :P Onneksi työmaalta ei tällä kertaa löytynyt muutamaa karkkia lukuunottamatta muuta hyvää ja jouduin lähtemään kauppaan. Tai no, en tiä onko se kauppaan lähtökään aina niin hyvä idea, siellä sitä valikoimaa vasta onkin... Mutta pakko sinne oli mennä ja kun maha alkoi kurnimaan siihen malliin, että ois jo aika muutenkin syödä. Kyllä siinä muutama hetki piti istua autossa (ja soittaa hätäpuhelu T:lle :D) että sain itteeni niskasta kiinni ja sovittua itteni kas mitä sieltä saa ostaa.
Olin aika ylpee itestäni, etten ostanu tän enempää herkkuja, olo oli meinaan ihan kauhea :D Banaania ja maitorahkaa (banaani viä onneks hyvin makeennälkää) pepsimaxia (mun elämän pelastus tällasis tilanteis!) ja ihan pikkunen kindermaxi ;).. Josta kyllä sätin itteäni aikalailla, mitä se tuolla ostoskorissa tekee :P Mutta kyllä näiden syömisen jälkeen alko helpottaa. Huh, että oli tiukka paikka!

Mä oon aika hyvin pystyny pidätteleen itteeni tän vuoden puolella herkuttelun kas, ku ollaan selkeesti sovittu etukäteen päivät, jollon saa herkutella, joten senki takia tänpäivänen kokemus olikin vähän paniikinomanen. Olin kuiteski syöny päivällä sitä ennen ihan normaalisti... Mutta olin erittäin ylpeä itestäni, etten tullu sieltä kaupasta ulos karkkipussin kanssa, niinkun joskus muinoin oisin takuuvarmasti tehny tuollases tilantees. Mutta nyt ois ihan sikamahtavaa kuulla teidän vinkkejä, mitä sillon kannattas tehdä, kun makeanhimo iskee?! Ja kuulla, että mitä te syötte että makeanhimo lähtee?:) Siis jotain terveellisempää vaihtoehtoa kuin suklaa tai karkit ;). Että mäkin pärjäisin ens kerralla vieläkin paremmin enkä ostasi esim. tota kindermaxia ;).


2 kommenttia:

  1. Ei voi kyllä kun ihailla tota sun tahdonvoimaa ja itsekuria! Huomaa että oot tosissas muuttanu elämäntapoja ekkä vaa lähteny vähä laihuttaan.. mä mutustelen (jos kaapista löytyy) miniluumutomaatteja jos iskee se ruuanhimo, varsinki illalla.. tai sitte miniporkkanoita! :D mut jos makeenhimo iskee kaupas ni joko sitä sortuu ostaan jotai mässyä tai sitte jotaki jogurtilla vuorattuja pähkinöitä ja banaanilastuja. Eipä nekää mitää terv.ruokaa oo ku niisson se kuorrutus, mut so what! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei noihan oli hyviä ideoita, pitääpä ostaa itelleki!:) Tai noita minitomaatteja meillä yleensä onkin, mutta noita babyporkkanoita ei niinkään :) Ja kyllähän mullaki repsahduksia tapahtuu, ja sen takia paino junnaa välillä pitkiä aikoja samas lukemas. Mut ei se auta ku yrittää edes :)

      Poista