12.4.2014

Olkkarin kevätluukki

Meidän olohuone on kokenut pienimuotoista kevätsiivousta :). Viime Tampereen reissulla poikkesimme myös Ikeassa, josta löysimme pienemmän sohvapöydän olkkariimme. Edellinen sohvapöytä oli oikein kiva, mutta hieman liian suuri meidän olkkariin. Se saakin olla nyt varastossa tallessa odottamassa, jos meidän seuraavassa asunnossa olisi sitten joskus sille tilaa :). Ei haluttu sitä myydä, joten toivotaan, että sille löytyy myöhemmin käyttöä. Tältä meidän olkkaris näytti ennen kevätuudistusta... (Matto oli näissä kuvissa jo viety pesulaan...)
Ja tältä siellä näytti jälkeenpäin :) Matto palautu pesulasta, verhot vaihdoin, sohvapöytä vaihtui, kynttilöitä vähennettiin ja tuotiin kukkia tilalle ja vaihdoin tyynyihin kesäsemmät päälliset :) (ne on hankittu Pentikistä)


Tässä se uusi sohvapöytä


Pöydän alle mahtu kori mun talohaaveita varten :)...
Pienillä jutuilla pystyy tekemään piristävää muutosta, vai mitä mieltä ootte?:) Nyt meiän olkkari on valmis tulevaan kesään :) Seuraavaks pitäski käydä pihan kimppuun....

Tuolle seinälle missä tuo ikkunanpoka on, oon suunnitellut kuvakollaasia, katotaan millanen siitä sit lopulta tulee :)

2 kommenttia:

  1. Tosi pirtsakkaa uudistusta! Verhot mätsää hienosti tapettiin ja erityisesti tykkäsin noista tyynyistä :)
    Mulla olisi postaustoive, että jos sulla on toi talokuume ihan huipussaan niin olis kiva semmonen postaus jossa esittelisit kuvin/sanoin sun unelmien taloa ja paikkaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, keväällä ja kesällä on jotenkin luontevampaa käyttää enemmän värejä kun talvella :). Ja kiitti postausideasta, pistän korvan taa!!:)

    VastaaPoista