6.4.2014

Pulleron treeniä ja uutta lukemista

Aurinkoista sunnuntaita! Osa teistä varmaan jo on huomannutkin, että blogin banneri on muuttunut, tällä kertaa kuva on viime syksyn häämatkalta Kreikan Zakynthoksesta :) Mähän oon ihan surkee kaikes tälläses tietoteknises hommas, mut onneks kaveripiiristä löytyy muita taitavampia, kiitos taas Jonille avusta :).

Tää päivä on lähteny etanan vauhdilla käyntiin, tänään on ollu semmonen tunne, että mikään unimäärä ei riitä tän väsymyksen poistamiseen. Alkaa vissiin antihistamiinien sivuvaikutukset ilmestymään, ku veto on ihan pois jopa vapaapäivänä?! Aiemmin tänä keväänä ei oo viä ollu näin väsy, mutta tänään kyllä on tihkassu. Ja oli kyllä vetelin salille lähtö ikinä :D. Onneks sain tehtyä kuitenkin kaiken mitä pt määräs, mutta aika vaisua meno oli silti. En ookaan aiemmin tajunnu ottaa teille salilta kuvia, että näkisitte mitä me siellä häärätään, mutta tänään sen tajusin!:) Ja ehkä asiaan vaikutti se, että aluks salilla ei ollu ketään muita ku me, niin kehtas pari kuvaa näpsästäkin pulleron treenauksesta ;).

Jalkatreeniä prässissä.... Ekoissa toistoissa naama viä peruslukemilla...Mut sit lopussa pitää jo vähä irvistää ;)..
Ja selkää tangon avulla...


Ilme kertoo enemmän ku tuhat sanaa :P (Näitä kuvia ku kattelee, ni saisin olla vieläkin matalammassa kyykyssä tässä, mut pitää skarpata sitäkin sit ens kerralla)


Näiden lisäks tehtiin tänään rintaa ja vatsalihaksia. Kyllä taas jälkeenpäin oli hyvä mieli, ku jakso lähteä, vaikka olikin vetelä fiilis :)

Mulla oli aamupäivällä viä kunnianhimonen ajatus, että haravoisin meiän pihan täs päivällä, kun T lähti viettämään salin jälkeen "laatuaikaa" frisbeegolfin parissa, mutta totesin, että oon ihan nakit salin jälkeen, joten loppupäivä menee koirien kas pikkulenkillä käydes, kotihommia tehdes ja ehkä käperryn tän uuden kirjan kas viltin alle....


Onko teistä kukaan lukenu tätä?! Kuulosti takakannen perusteella hyvältä ;)

2 kommenttia:

  1. On muuten hieno banneri! Tosi kaunis fontti ja voi ah, kuinka ruskea sä oot! Ihan överiä :D Ja melkosia salikuvia! Varmaan kyllä olis kynnys alkaa räpsiä kuvia, mut onneks saitte olla kahdestaan tolla hetkellä ;)

    Mä kattelin Prismassa noita kirjoja, ja laitoin nimen muistiin mut en oo lukenu. En oo kyllä yhtään niitä Fifty shades-kirjojakaan vielä lukenu, ja SECRETkin on kesken. Oon vähä katkonainen lukija.. Mut kerro sit mimmosia noikin oli! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:) Tykkään kas kovasti tosta bannerista ja varsinki ton kuvan rusketuksesta ;). Saas nähä jääkö vaan haaveeksi tänä kesänä tollaset rusketukset kun ei oo etelän lomaa tiedossa :P

    Ja mä kerron kyllä sitten oliko lukemisen arvonen!:)

    VastaaPoista