20.4.2014

Synttärijuhlintaa ja korteista ennustamista

Tässä koneella kirjottaessa mussutan samalla pääsiäissuklaita (niitä jäi viä jäljelle eilisten trullien jäljiltä!) ja voi, kun suklaa maistuuki taas hyvältä :). Vähän meinaa olla univelkaa eilisien 30+30 synttärikemujen jäljiltä, mutta eikö se unirytmi tästä (viimestään viikon päästä :P) tasaannu ;). Meillä ei oo ollu kovin perinteinen pääsiäinen, en käyny kattomas yhtäkään pääsiäiskokkoo, en oo syöny yhtään mämmiä, muutaman trullin sentäs näin, mutta pashakin meni vähän plörinäksi, kun unohdettiin laittaa siihen maitorahkaa :P Aattelinki että jotenki sitä pashaa tuli tavallista vähemmän :D.... Joka kerta ei näköjään voi onnistua, varsinki ku kiireellä tekee... Mutta sen sijaan ollaan kyläilty ja mä viipotin eilen Kihniö-Parkano-akselilla synttärikemujen merkeissä ja tää ilta vaan nautiskellaan kotona ja syödään jotain sellaista mitä ei normaalisti syötäs. Eli haetaan jostain roskaruokaa ja katotaan samalla sarjoja :).

Ystävieni yhteissynttäreitä juhlittiin eilen naislaumalla, päästiin testaamaan juuri uusittua pihasaunaa, paistamaan makkaraa kiukaan pesässä, nautiskeltiin paikallisen muusikon olohuoneshowsta ja saatiin toivoa biisejä ja laulaa mukana kitaran säestyksellä :). Tietysti me myös herkuteltiin...


Ja yöllä käytiin korkkaamassa Parkanossa uuden baarin tanssilattia ;)


Synttäreillä yksi vieraista oli ottanut tarot-korttinsa ja enkelikortit mukaan ja ennusti halukkaille korteista. En oo koskaan saanut ennustusta korteista ja tää oli todella mielenkiintosta, vaikka en näistä asioista paljoakaan tiedä. Kummatkin kortit toimii hieman erilailla, mutta periaate on se, että niiden korttien avulla voi saada ohjausta asioihin, jotka pyörii päässä. Tavallaan se on itsensä tutkiskelua näiden korttien avulla. Tarot-korteista on tässä alla yhdenlainen pöytä tehtynä. Asetin siis itelleni kysymyksen, johon toivoin saavani johdatusta ja vastauksia ja kyllä osu ja uppos korttien sanoma... Mutta tästä näette miltä ne tarot-kortit näyttää ja millasia valintoja mulle tuli :). Näitä kortteja ei ilmeisesti ihan kuka tahansa osaa tulkita...

Tässä on mun kortit valittuna, mä siis ite valitsin ne pakasta...Tämmösiä kortteja mulle tuli...


Ja tästä kirjasta mulle tulkittiin näiden korttien vastaukset. Sain kyllä hyviä ajatuksia näistä ja jotenkin helpotusta mieltä vaivaavaan kysymykseen.


Löysin netistä tarot-korttien tarkoitukseen tällaisen tekstin: Tarot-korttien tarkoituksena on toimia apuna silloin, kun haetaan vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja ongelmiin, joiden ratkaiseminen tuntuu vaikealta. Kortit auttavat vaikeidenkin päätösten tekemisessä antamalla suuntaviitan tielle, jota olisi viisainta lähteä kulkemaan. Aiheina voivat olla työ, ihmissuhteet, rakkaus tai mitkä tahansa tärkeät asiat elämässä.

Hyvin mielenkiintoista siis! Enkelikortit on vähän samaa kastia, mutta niitä voi käyttää kuka tahansa ja tulkita myös kirjasta itse. Itse valitsin pakasta kortin, joka sen kummemmin miettimättä tuntui hyvältä valinnalta. Ja jotenkin kummasti kortin teksti tuntu niin sopivalta omiin mietteisiin. Netistä löytyy lisää tietoa enkelikorteistakin, jos jotakuta muutakin alko kiinnostumaan, mutta näissä on siis periaatteessa enkeleiden lähettämiä viestejä meille :) Jotenkin kaunis ajatus. Eritoten tykkäsin siitä, että näiden tulkitsemisesta tuli hyvä mieli ja jotenkin myös rauhallinen, ihan niinku mulle ois sanottu, että älä murehdi, kaikki tulee lopulta menemään hyvin :). Aloin jo miettimään, että pitäsköhän nää kortit hankkia itellekin.... Onko jollain teistä muuten kokemusta näistä? Joko taroteista tai sit näistä enkelikorteista?

Tuosta äskösestä saa sen kuvan, että täällä olis joku kauhee kriisi päällänsä, ei mitään sellaista, vaan paremminkin tää tuleva vuosi on niin monella tapaa muutoksien vuosi ja moni asia on ihan kysymysmerkki, että se välillä mietityttää. Esimerkiksi meidän molempien työkuvioissa tapahtuu para-aikaa myllerrystä eikä vielä tiedetä onko se positiivista muutosta vai ei. Kovasti oon myös miettinyt sitä, mitä mä haluan "sitte isona" ja harmittaa, kun en vielä oo saanut sitä selvitettyä. Monenmoista koulutusta oon pyöritellyt päässäni, mutta mikään ei vielä oo tuntunut oikeelta. Ja vaikka mulla jo terkkarin paperit onkin, niin haluan silti opiskella lisää. Vielä kun sais päätettyä että mitä. Sitä kysymystä on tullu useampi kuukausi jo mietittyä. Ja kun mä oon ihan varma siitä, että ku vaan tarpeeksi kovaa haluaa jotakin, niin sen ennemmin tai myöhemmin saa. Tää nyt ei tietysti päde kaikkiin maailman asioihin, mutta niihin mihin itse pystyy vaikuttamaan. Niinkun esim. omaan kehittymiseen työelämässä ja vaikka noin niinku ihmisenä yleensäkin :). Mutta nyt on ihan luottavainen mieli, että kyllä mä tän asian vielä saan ratkastua.

Kevennykseksi viä kuva mun uudesta tukasta hiukset suoristettuna :) Helou vaan tolle kalkkilaivan kapteenille :D...Ja tämä on eiliseltä, kyllä hymyä pukkaa kun oli niin kiva visiitti kotikonnuille :) Ja aurinko paistaa :)...


Nauttikaahan viimesistä pyhäpäivistä, meikäläisellä alkaa huomenna arki, onneksi vasta iltavuoron merkeissä :)

2 kommenttia:

 1. Tossa suoristetussa tukassa toi väri näyttääki vie ihan erilaiselta ku kiharana, nätin kinuskinen väri, kiharoissa toi vaaleempi latva jotenki sekottuu enemmän tumman sekaan!

  Mulla ei oo Tarot- eikä muistakaan korteista mitään kokemusta. Näin kokeilematta ajattelisin, että ei olisi välttämättä mun juttu, mutta jotenkin sun persoonaa ajatellen ne on varmasti sulle juuri mielenkiintoisempia :) Täytyyki jutella näistä mullistusasioista vkoloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja silläkin on paljo vaikutusta missä valaistuksessa sitä tukkaa kattoo :) Ja juu, vloppuna jutellaan taas parin kuukauden kuulumiset :DD

   Poista