4.4.2014

Tukkatuumailuja ja allergiaa

Vapaapäivä alotettu hammaslääkärikäynnillä, ei yhtään reikää, jee!:) Kyllä se lankaaminen ja sähköhammasharjan käyttö vaan on kannattavaa, pari vuotta takaperin mulla oli melkeen aina hammaslääkäris käydes ees yks reikä jossain, sillon en vielä langannut säännöllisesti hampaita ja sähköhammasharjaakaan ei sillon vielä ollut. Tietysti reikien määrään vaikuttaa monet muutkin asiat, kuten ruokien ja juomien laatu, omat kompastuskivet on kyllä kahvi, tee ja pepsimax....

Mutta se mun hampaista ;). Aloin toden teolla nyt miettimään, mitä tekisin tälle tukalleni ja alan kallistumaan tuon liukuvärjäyksen puoleen :). Edellisen postauksen kommenttikentässä totesinkin jo, että jos haluan antaa tukalleni lepoa värjäyksestä, se tarkottaa sitä, että mun tukasta tulis pikkuhiljaa blondi. Ja sitä mä taas en halua :P Joten unohdetaan värjäyskertojen vähentäminen, se vaan ei onnistu mun tapauksessa. Mutta jotain kivaa piristystä kuitenkin haluan tälle reuhkalle, vaikken sitä kokonaan blondiksi haluakaan.  Kovasti tykkään tämän bloggaajan tukasta, vaikken noin vaaleaa tyveä itelle aiokaan: http://www.rantapallo.fi/mungolife/  Katsotaan mitä me mun kampaajan kanssa vielä keksitään :).

Viikonloppuna ois tarkotus jatkaa rästissä olevia hommia täällä kotona, sisustaa lisää ja siihen liityen käyttää hieman työkalujakin (siitä lisää myöhemmin) ja viettää kivoja 3 wee synttäreitä ja toivon mukaan ehtiä liikkumaankin. Pian lähenkin tästä lenkille ystävän kanssa, katotaan kuinka tukossa oon sen lenkin jäljiltä, kun meinaa tota siitepölyä olla sen verran jo ilmassa, että aamuinen siivousvimmakin meinas vallan tyrehtyä, kun pemastin takapihalla mattoja sun muita henki hapatuksis... Mutta eikö se tästä taas :D. Kivaa viikonloppua teille!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti