25.4.2014

Valokuvakollaasi seinälle

Ääks, miten edellisestä postauksesta on jo noin monta päivää! Päivät on kulunu työmaalla ja se vähä aika mitä oon kotona ollu, on tullu vietettyä tiiviisti pihalla, ihana ihana kevät :). Tällä viikolla ei oo salille kiinnostanu mennä, vaan sen sijaan on juostu tavallista ahkerammin, pakkohan tällaset kelit on ulkoiluun hyödyntää :) Tänään taas lähetään intervallilenkille karvakuonojen kera :)

Aattelin esitellä teille mun valokuvakollaasin, jota oon nyt saanut aloteltua meiän olkkarin seinälle :) Oon siis suunnitellu tätä jo alkuvuodesta saakka, mutta toteutus mulla aina tuppaa venymään ;). Halusin siis erilaisia kehyksiä seinälle, ihan tarkotuksella nää kaikki kuvat on vähän sinnepäin läiskitty, tällä kertaa ei mittanauhaa käytetty. Luultavasti kehyksiä tulee lisääkin jatkossa :) Tykkään ihan hirmusesti valokuvista ja niitä otankin paljon ja en ihan kaikkia haluaisi säilöä vaan albumeihin vaan laittaa myös esille.

Tältä tuo seinä näytti ennen valokuvakollaasia...
Ja tältä jälkeenpäin :) Nyt kyllä jo syyhyttää ostaa lisää kehyksiä ja teettää lisää kuvia ;)

Semmonen kollaasi tällä kertaa :)  Nyt pitää jo kiiruhtaa tekemään kaikkia arkisia juttuja, siivousta, kauppaan, terassin laittoa kesäkuntoon... Mut onneks on vlopuksi kaikkea kivaa tiedossa, niin jaksaa ahertaakin välillä :) Siitä lisää myöhemmin! Huippua vloppua teille, nauttikaa auringosta!:)

2 kommenttia: