9.4.2014

Vuorotyön etuja

Vuorotyön loistavia etuja on arkivapaat! Varsinkin kun sellasen vapaan saa sovittua ystävän kanssa, jolla on myös vuorotyö :). Sen ansiosta saimme eilen istua ystävän kanssa pidemmän kaavan mukaan iltaa, kerittiin lenkkeilemään, syöpöttelemään ja saunomaan. Erittäin virkistävää ♥ Koiratkin sai Sarasta kaverin illaksi ;)Syöpöttelyä varten kävin hakemassa viiniäkin, tällä kertaa valkoviiniä. Itse tykkään enemmän punaviinistä enkä ole valkkaria juonutkaan piiiiiitkiin aikoihin, mutta eilen tein poikkeuksen sen vuoksi, että lupasin kokata ystävälleni ruokaa myöhäisenä synttärilahjana ja hän tykkää valkkarista :). Alkosta saa aina loistavat neuvot siitä mitä minkäkin ruuan kanssa kannattaa tarjota. Tällä kertaa tein pinaattista kanapastaa ja sen seuraksi Alkosta suositeltiin tätä:


(By the way, tulppaanit on hyvä tausta ihan mille tahansa kuvausaiheelle ;))

Ja olihan tuo hyvää, jopa tällasen valkkarinirsoilijan mielestä! Siinä oli happoja, ei ollut liian kuivaa eikä todellakaan liian makeaa. Tätä voisin juoda toistekin!:) Ja edelleenkin oon sitä mieltä, että alkoholi on ihan ok sopivissa määrin. Mutta se "ylimenevä" osa taas ei kiehdo millään tavalla. Mutta olipahan hyvä olo aamullakin tämän ansiosta, kun pysyi kohtuudessa :)

Loppuviikko kuluukin töiden merkeissä, se on taas niitä vuorotyön haittoja ;). Mutta mitä pienistä, tälle vlopulle ei ois mulla ollutkaan mitään erityisiä suunnitelmia, niin ehtii aivan hyvin välillä tekeen töitäkin :P

Mun vapaapäivänviettokaverit ♥


Pian rykästään koko pikkuperheen voimin juoksulenkille.... Siitepölyä uhmaten :P

2 kommenttia:

  1. Kiitos viä tosi kivasta illasta, näiden ansiosta sitä jaksaa taas porskuttaa! ♡

    VastaaPoista
  2. Kiva, jos ees vähän jeesas :) ♥ Tätä lisää :)

    VastaaPoista