26.5.2014

Jumalat juhlivat öisin ja muuta kesälukemista

Viikonloppu meni taas hujauksessa ohitse, lämpösistä keleistä tuli nautittua ulkona touhutessa ja grillatessa. Eilisilta meni jääkiekkoa seuratessa, nauroin Murulle joka ei ymmärtänyt miksi T metelöi yksinään sohvalla ;)...Ja tää tuijotus jatku eri puolilta olkkaria koko pelin ajan :D... Ei oo Muru tottunu siihen, että T karjuu :P (Harmi vaan, että karjuminen ei auttanu kultamitalin saamisessa...)


Kisaeväätki meillä oli kunnossa ;) Näissä vartaissa oli siis herkkusieniä, paprikaa, kesäkurpitsaa ja kanaa itse maustaen... Oli taas aikas hyvää....
Tää viikko alkokin mulla pikkusen poikkeavalla tavalla, nimittäin T sai mut heräämään 6.30 vapaapäivänä salille :P Oli jopa kohtalaisen helppoa lähteä aamusta salille, kyllä tuolla pääkopassa on jotain naksahtanu oikeaan asentoon, kun ennen ei ois tullu mieleenkään herätä vapaapäivänä salille noin aikasin ;)

Äsken kävin kirjastosta hakemassa uutta luettavaa, jotenkin tuntuu nyt siltä, että on enemmän aikaa lukemiselle. Tämmösiä hain, ootteko te lukenu näitä? Eniten odotuksia on tuon Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin- kirjalle, kun oon lukenut siitä hyviä arvosteluja. En oo aivan varma, oonko lukenu jo aiemmin noi kaks vasemmanpuoleista kirjaa, kun etukannet oli tutunnäkösiä, mutta takakannen kertomuksen perusteella en muistanu kumpaakaan kirjaa. Kummankin kirjailijan tuotannot on tuttuja, niin menee välillä sekasin, että mitä niistä oon jo lukenut :P Mutta sekin selviää kyllä parin sivun lukemisen jälkeen, että onko tuttu tarina vai ei. Monesti luen kyllä kirjoja useampaan otteeseenkin, varsinkin lempikirjat kuten Potterit. Oikeanpuolimmainen kirja on "herätelainaus", mutta vaikuttaa hyvältä kesälukemiselta :)Piristävää maanantaipäivää teille, vaikka keli näyttääkin vähän harmaalta! Tän biisin ja varsinki musavideon myötä toivottelen teille kivaa viikonalkua!:) Klikkaa tuonne ---> https://www.youtube.com/watch?v=X2BYmmTI04I

2 kommenttia:

 1. Mielenkiintosen näkösiä noi kirjat! Varsinkin noi kaks oikeanpuoleista :) Ahernin ja Keyesin kirjat on kans hyviä viihdekirjoja, mutta se on totta että niistä ainakin tietää mitä saa, ovat hyvin samanlaisia aina. Kerro hei sit mimmosia noi kaks kirjaa oli!

  Ja meillä J on katsonut parhaaksi alkaa usein liueta jonnekin kaverinsa luo kisastudioon, niin saa rauhassa remuta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron sit millasia ne oli :) Joo tietää ainakin mitä saa, eli taattua ihanaa hömppälukemista ;)

   On meilläki välillä liuettu kisastudioihin, mutta ku mä halusin nähä tän finaalin kas ;)

   Poista