20.5.2014

Kesä on täällä ♥

Kylläpäs osu mun vapaapäivät mahtavaan saumaan, ainakin kelien puolesta :) Erittäin virkistäviä päiviä ollu, nyt jo aivan odottaa töihin pääsyä!:) Harmi vaan, että tää mun kroppa ei oikeen tykkää tosta siitepölymäärästä pihalla, aikamoinen lääkearsenaali on jo käytössä ja sillä saa oireet vaan jotenkuten kuriin, ei kokonaan, niinku yleensä on saanu. Silmät kutiaa ja turpoilee, vaikka käytän silmätippoja, nenä menee tukkoon tai sitte vuotaa, vaikka on kaks nenäsumutetta käytös ja iho lehahtelee ja ihottumaläiskiä on alkanu ilmestymään, vaikka kuinka lotraan perus- ja kortisonirasvoilla. Niin ja antihistamiineja oon syöny jo tammikuusta alkaen. PUUH. Mutta silti kesä on mun lempivuodenaika!:P Eikä mun pitäny valittaa teille mun allergioista, vaan jakaa viime päivien kuvamateriaalia, jota on kertynyt puhelimeen! Joten olkaa hyvät :)

Pääsin yks päivä hoitamaan näitä veljeksiä, ihania lapsukaisia ♥....
Terveellisempi "perunamuusi" eli kukkakaalimuhennos ja lohta :) Slurps! Tuota muhennosta en ookaan pitkään aikaan tehny, mutta kun yks kaverini siitä mainitsi, niin pitihän sitä tehä :)Vietin mukavan illan ystäväni luona Seinäjoella ja tuli samalla vietettyä sitä herkuttelupäivää mitä oon oottanut :) Niin ja käytiin pitkästä aikaa Ladylinellä pumppitunnilla! Vähän oli turhautunut olo, kun ei tiennyt minkä kokosia painoja ois nyt laittanu, kun ei oo tollasta pitkää sarjaa tehny salilla, jossa ei oo kunnon taukoja välissä. Joten lopputulos oli, että jalkaliikkeisiin tuli laitettua aivan liian pienet painot (T ois nauranu mut pihalle, kun ois nähny miten vähän kuvittelin jaksavani) ja käsiliikkeissä tuli taas todettua se, että oon kyllä todellinen narukäsi, ei näissä rimpuloissa oo mitään voimaa :D. Ja mikäs ihme se onkaan, ku tykkään tehä salillakin enemmän alakroppaa... Mutta hiki tuli silti ja se oli kyllä pääasia!:) Loppuilta kruunattiin saunomisella ja muutamalla huurteisella ;)


Salilla on tullu nyt viime viikolla käytyä harmittavan vähän, mihin tää aika oikeen menee?! Mutta yks salikuvakin puhelimesta löytyi ;)Meidän koirien talviturkitkin tuli eilen kastettua :) Muru varsinkin nauttii uimisesta, vaikka kyllä Lunakin aina muutaman ringin käy heittämässä. Kuvassa myös ystävän koira Sara :)


Eilen illalla myrskysi hetken aikaa niin lujaa, että piti terassilta keräillä tavaroita talteen, ois muuten voinu lähteä kukat ja pehmusteet ilmaan. Muru otti heti ilon irti.... Jee, uus nukkumapaikka ;) Nytkin se ottaa aamupäivänokosia tuon pehmusteen päällä :)


Kesä on täällä! ♥


2 kommenttia:

  1. Mullon kädet viäki iha poikki! :D ja kivaa oli, molempina päivinä! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli kas kädet kipeeks! Tuli oikeen vietettyä laatuaikaa kahtena peräkkäisenä päivänä :) ♥

      Poista