3.5.2014

Leffanautiskelua....

Käytiin eilen pitkästä aikaa kattomassa leffa elokuvateatterissa. Leffa, joka käytiin katsomassa oli Se toinen nainen. Aivan älyttömän hauska leffa, just sopiva mun makuun! Loistavaa komediaa ja hömppäilyä ja naurunremakoista päätellen, en ollut ainut jolle kolahti :). Ja tais T tykätä myöskin, joten ei pelkästään naisten leffa :). Tässä on oikeeta girl power-meininkiä!!:) Täältä löytyy traileri: https://www.youtube.com/watch?v=Gr0Ko5n23k0 Suosittelen!:)

Lasit taas pitkästä aikaa päässä, muulloinki ku vaan telkkaria kattoes... (tsiisus taas tätä kuvanlaatua :D.. Sori!)

Nii ja ei tarvi ihmetellä miksei painonpudotusoperaatio aina edisty :P....


Eilistä syöpöttelyä korjataksemme tänään käytiin heti aamusta (toimitus huomauttaa, että meidän "aamu" näin vapaapäivinä ei oo varmaan muiden aamua enää ollu moneen tuntiin, mutta kuitenkin :P) juoksulenkillä ja siihen vatsalihakset ja punnerrukset päälle :) Niin ja lenkillä tehtiin jo vakioksi muodostuneet askelkyykyt. Mut eipähän tuu morkkista herkuttelusta kun tasaa sitä liikkumisella :).

Onko joku teistä muuten nähnyt sen Ei kiitos- leffan? Sen mikä perustuu Anna-Leena Härkösen samannimiseen kirjaan? Oliko hyvä? Kirjana ainakin tykkäsin siitä, joten aattelin että olis varmaan leffanakin kokemuksen arvonen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti