2.5.2014

Meikkipussin sisältö

Tai mun tapauksessa parin meikkipussin sisällöt ;). Mahtuuko jollain kaikki meikit yhteen meikkipussiin?!:D Tai no, ehkä mäkin saisin ne mahtumaan, jos se ois tuplasti isompi ;). Niin ja ehkä, jos mäkin siivoisin meikkipussin useemmin ku kerran vuodessa, niin ne mahtuiskin sinne :P Näiden lisäksi niistä nimittäin löyty useampi meikkivoide ja puuteri ainaskin, mutta otin tähän nyt ne mitä käytän tällä hetkellä :)


Mulle meikkaamisessa kaikista tärkeintä on hyvä pohja. Meikin alla käytän tällä hetkellä Lumenen Bright Now päivävoidetta ja uutena juttuna oon nyt alkanut huomioimaan myös silmänympäryksiäni. Tässäkin asiassa taidan olla hitusen myöhässä, mutta parempi vähän myöhässä kuin ei milloinkaan ;). Lumenen samasta sarjasta löytyi silmänympärysseerumi, jota oon nyt käyttänyt pari päivää. Vielä en osaa sanoa tekeekö se kaiken lupaamansa, eli vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia ja ehkäsee tulevilta rypyiltä... Jäiks ryppyjä :D.  Yöksi rasvaan naamani yleensä vain Aqualan L-perusvoiteella, jotenki suihkun jälkeen tuntuu aina siltä, että pitäs saada jotain extrarasvasta iholle. Eikä se ihan tuulesta temmattu fiilis ookaan, mulla kun on atooppinen iho.


Eniten meikeissä satsaan toimivaan meikkivoiteeseen ja puuteriin. Nyt mulla on kokeilussa ekaa kertaa Clarinsin meikkivoide ja puuteri, joihin oon ollut todella tyytyväinen. Just sitä mitä mun iho tällä hetkellä vaatii.  Lisäksi ne tuoksuu ihan älyttömän hyviltä!:) Satunnaisesti käytän meikin alla myös meikinpohjustusvoidetta (varsinkin kemuissa, kun meikin pitäs kestää koko päivän hyvänä). Näissä oon huomannut hinnalla olevan väliä. Cliniquen Superprimer on todella hyvä, testasin aiemmin Lumenen meikinpohjusvoidetta ja se oli ihan kökkö, ei auttanut yhtään meikinpitoon. Ja hintaero näillä oli kyllä aika iso... Raaskin kuitenkin ostaa tuon, kun tiesin etten tuhlaa sitä heti loppuun.

Monesti mun iho lehahtelee punaiseksi, ei tarvi paljoa liikkua tai saunoa, kun naama helottaa punaisena koko päivän. Couperosaan oon siis myös taipuvainen. Siihen oon löytänyt Oriflamelta aivan loistavan punaisuuden estäjän! Bio-Clinicin Soft Tint Red Reductor :) Suosittelen testaamaan, jos iho on herkkä punoittamaan :)


Oon aika huono käyttämään poskipunaa eikä multa sellasta tällä hetkellä löydykään, mutta aurinkopuuteria käytän kyllä päivittäin. Sillä saa kasvoille kivaa hehkua :). Vasemmanpuoleinen on Dermosilin aurinkopuuteri, joka on tuollaisten helmien muodossa ja oikeanpuoleinen on MaxFactorin aurinkopuuteri. Kumpaakin on käytetty ahkerasti, kuten huomaa :). Helmistäkin on puolet jo kateissa :D


Kulmat viimeistelen aina kulmakynällä. Oikeanpuolimmainen Rimmelin kulmakynä on ollut mulla jo pitkään käytössä enkä sitä ilman pärjäiskään. Ja on muuten halpa ja hyvä :). Silmien rajaamisessa käytän vaihtelevasti kuivaa ja "märkää" rajauskynää, varsinkin toi Oriflamen "märkä" rajauskynä on tosi hyvä. Siis miksikä sitä kutsutaan ku mulle tulee vaan mieleen "märkä" kynä?!:D Siis se on niinkun sivellin :P No oli mikä oli, kyllä te kummiski tiedätte mistä mä puhun ;). Huultenrajauskynäkin multa löytyy, tuo punertava kynä, vaikka sitä tulee aika harvoin käytettyä.


Ripsivärin suhteen oon aika neuroottinen. Kun löydän hyvän ripsarin, en sitä kovin herkästi vaihda. Tämä MaxFactorin False Lash Effect on ollu mulla käytössä jo piiiiitkään, enkä tiä mitä sitten ostasin tilalle, jos tän tuotanto lopetettaisiin. Tärkeintä mulle ripsarissa on se, että sillä saa näyttävät, tuuheat ja paksut ripset helposti tehtyä ja ilman niitä paakkuja. Ja tämä kyllä lunastaa sen toiveen.Luomiväriä käytän oikeastaan vain juhlissa ja vapaalla, mutta nyt löysin sopivan luomiväripaletin myös arkikäyttöön. Isadoran luomiväripaletin värit on sen verran hillityt, että näitä voi käyttää myös arkena.


Ja tässä vielä kaikki mun luomivärit. Kesäksi ois kiva ostaa jotain piristävää sävyä, nää mun nykyset on aika tummia. Ja silmämeikinpohjustusvoide multa viä puuttuu, siihen saa antaa vinkkejä, jos jollain teistä on joku hyvä?!:)


Huulipunia käytän vaan juhlissa, jos silloinkaan muistan. Huulikiiiltoja käytän satunnaisesti, niitä mulla on kyllä useampikin, mutta ne taitaa olla eri käsilaukkujen pohjalla ;). Sen sijaan huulirasvan suhteen oon oikee läträäjä! Ja niitä multa löytyykin yleensä joka takintaskusta ja laukun pohjalta. Työkaveri myy Aloe Vera- tuotteita ja oon nyt ihan hurahtanut tähän oikeanpuolimmaiseen Aloe Vera- huulirasvaan! Pitkäkestonen, hyväntuoksunen ja todella pehmoset huulet tän käytön jälkeen :). Varoitan kuiteski, että kun kerran menee tällasen huulirasvan ostaan, niin muita merkkejä et enää pysty käyttään, ku tää on niin hyvä! Näitä Foreverin tuotteita ei saa mistään kaupoista vaan ainoastaan jälleenmyyjiltä.


Sellasia löyty mun meikkipussista :) Onko teillä jotain luottomeikkejä, joista ette pysty luopumaan ja, jotka on ollu todella hyviä?:)

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Muutamia samoja oli mitä multakin meikkipussista löytyy, esim toi vasemmanpuoleinen huulikiilto mulla on (ihan eri värinä kyllä) ja se kestää tosi hyvin! On seuraavana aamunaki vie punanen häivä huulissa..:D

  Mä en kauheesti mitään erityisiä pohjustustuotteita oo kokeillut, mutta yks mikä on hyvä on semmonen ku LilyLolo concealer, semmonen vihreään taittava korjauspuuteri. Se on pikku puuterirasiassa ja sitä ku levittää siveltimellä meikkipuuterin alle niin saa tummat silmänaluset ja punottavat finnit hyvin peitettyä eikä tuu mitää peitepuikkokökköjä :)

  VastaaPoista
 2. Tehokas huulikiilto sulla :D. Pitääpäs pistää toi concealer muistiin, mulla ei ookaan mitään millä erityisesti peittäsin esim. noi tummat silmänaluset vaikka sellaset omistankin ;). Kiitti vinkistä!:)

  VastaaPoista
 3. Ei varsinaisesti meikki, mut mulla ollu käytössä jo vuosia sama kasvojen puhdistusaine Cliniquen Rinse-Off Foaming Cleanser.Ja siis tosi hyvä on!

  t.k.l-m

  VastaaPoista
 4. Pitääpäs tutustua siihenkin!:)

  VastaaPoista
 5. Tuo aloevera rasva on kyl tosi hyvää! Sen jälkee normirasvat ei tunnu enää miltää :) mä oon vissii taas epänaisellisuuden huippu ku omistan nii minimaalisesti meikkejä! Joskus pitäs oikee yllättää ittensä ja lampsia vaa osteleen huulikiiltoja ja uusia luomivärejä! (Sama h&m paletti jo toista vuotta käytös hups..)

  VastaaPoista
 6. Toiset meikkaa vähemmän ku toiset ja sehän on täysin ok :). Nii ja toiset ei tarvi yhtä paksua pakkelikerrosta ku toiset!:D

  VastaaPoista