23.6.2014

Bloggarin synttärit

Eilen juhlittiin meikäläisen synttäreitä, 26 vuotta rävähti mittariin. Tykkäsin kyllä enemmän luvusta 25, joten taidan pysytellä siinä (harhaluulossa) vielä muutaman vuoden ;). Synttäripäivää sain viettää vapaalla, muuten onkin saanut tehdä töitä ja sama meno jatkuu tällä viikolla. Oikeastaan sen vuoksi juhlittiin synttäreitä vaan kaksistaan, nyt ei ois ollu energiaa järjestää mitään kekkereitä ja flunssakin meinasi iskeä päälle (mutta ilmeisesti nyt se jo häipyi, jes!!)

Aamupalaksi mulle oli tehty voileipiä ja suklaalättyjä kermavaahdolla ja hillolla! Slurps! Oli aikas nam :).... Kyllä T vaan osaa ♥.....Muutaman lahjankin sain, mutta niitä en nyt jaa täällä blogissa, kaikki ihanat, jotka mua muisti, tietää kyllä että oon äärettömän onnellinen heistä ♥

Illaksi T käski ettiä jotku kivat vaatteet ja kihartaa tukan ;) Ja yllätykseksi pääsin Matadoriin syömään, kaikkea se kas keksii :)
Matadorissa Seinäjoella ollaan kerran aiemminkin käyty syömässä yhessä, nyt oli mukavan rauhallista ja ruuat saatiin sen vuoksi nopeasti. (Meillä oli kynttilätkin pöydässä valmiina, kun T oli pyytäny etukäteen romanttisen kattauksen!!:D Kaikki se kas hoksaa...)


Kippis!:)

Valkosipulietanoita :) Oon kyllä syöny parempiakin joskus Fransmannissa, mutta silti piti kupit suurinpiirtein nuolla puhtaaksi ;) Ja lohta :)Jälkkäriksi suklaakakkua mustikkajäätelöllä :) Kuva varmaan kertoo kaiken... Siis älyttömän herkullista!
Tää kruunas kyllä kiireisen viikon ja uus viikko lähti käyntiin erityisen hyvällä mielellä. On tää elämä vaan mahtavaa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti